download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

От Microsoft пускат Visual Studio 2005

07.11.2005 12:46 (преди 18 години и 5 месеца) | boby_dg | показана 2439 пъти Статистики
Със пищни тържества по целият свят ще отбележи софтуерният гигант пуска на новият си продукт.
Началото ще бъде поставено днес (7.11) в Сан Франциско - тържествата ще продължат из цяла Америка и в началото на януари ще излязат и продължат в Европа. За съжеление в България няма да има такива - най-близо до родината празник ще има в Румъния - на 11 март. Интересно е доколко Microsoft са готови да развържат кесията си за това събитие - всеки участник в него ще получи безплатни копия от SQL Server 2005 и Visual Studio 2005.

Новата версия на известният пакет за разработка включва много подобрения. Първо - базиран е на новата версия 2.0 на.NET платформата. Има подобрен интерфейс на IDE средата и новите спецификации CLS, които правят всички.NET езици в пакета равностойни, като позволяват обектите да работят по един и същ начин - без значение дали говорим за VB или C++. Има също много нови команди. Това, което на мен лично ми направи най-голямо впечетление е това, че заедно със стандартните версии ще бъдат пуснати и т. Н. Express Edition версии, които ще бъдат на изключително ниски цени и ще бъдат достъпни най-вече за любителите и студентите.

От Microsoft отлагат пуска на новата версия вече почти година - тя първо беше обявена за края на 2004-та, но разработчиците обявиха, че в нея все още има бъгове. В крайна сметка пусковата дата се отложи и от началото и средата на 2005-та, когато юни месец обявиха, че 7 ноември 2005-та е най-сигурната досега дата.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.