download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Viber отварят представителство в България

24.08.2015 14:23 (преди 8 години и 7 месеца) | spursy | показана 1682 пъти Статистики
Компанията вижда голям потенциал в Централна и Източна Европа, като ще съсредоточи усилията си към страни от този регион.
Viber е едно от най-популярните в света приложения за комуникация. През последните години софтуерът бързо се развива и привлича все повече потребители. За това допринася най-вече възможността да използвате VoIP-приложението от най-различни устройства и платформи. Има версии за мобилните Android, BlackBerry OS, iOS, Windows Phone, Bada, както и за компютри под управлението на Windows, OS X и Linux. Към момента Viber има повече от 600 милиона уникални потребители в световен мащаб.
Разширяването на бизнеса е част от стратегията на Viber за увеличаване на потребителската база. Затова от компанията са решили да отворят локален офис за Централна и Източна Европа. Според тях в този регион се наблюдава изключителен ръст, като той е в топ три на регионите в света. Затова и се предвижда въвеждане на локализирана маркетингова стратегия и съдържание за милионите потребители на Viber в региона.
Интересното е, че на чело на местната структура ще застане българин. Атанас Райков има десет години опит в комуникациите, през които е отговарял за търговската стратегия по отношение на мобилните услуги и услугите с добавена стойност във Виваком. Като генерален мениджър на Viber за ЦИЕ, Атанас Райков ще работи за разрастване на компанията. Добрата новина за нас е, че първоначалните усилия ще са насочени към България, Гърция, Сърбия и Унгария. Тези пазари са определяни като водещи от гледна точна на статистиката и потенциала за развитие на 27 милионната база от потребители.
С интерес очакваме какви нововъведения ще зарадват местните потребители.
Атанас Райков ще ръководи Viber за Централна и Източна Европа.
Атанас Райков ще ръководи Viber за Централна и Източна Европа.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.