download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

StarCraft и Brood War вече са безплатни

19.04.2017 14:09 (преди 6 години и 11 месеца) | spursy | показана 3298 пъти Статистики

Класическите игри получават нов пач и стават напълно безплатни. Съвместими са със съвременните ОС и можете да ги изтеглите веднага, за да си припомните това забавление.

Скоро научихме, че Blizzard са решили да дадат Нов живот за класиката StarCraft, като преиздадат играта наново, но преработена изцяло за съвременните операционни системи и компютри, с по-добра графика, звук и нови функции. И докато чакаме с нетърпение StarCraft Remastered да излезе това лято, то Blizzard ни зарадваха с още една новина.
Вече класическите варианти на StarCraft и StarCraft: Brood War стават напълно безплатни. Досега класическата игра се продаваше между 10 и 15 долара, но вече може да бъде изтеглена безплатно. Единственото условие е да инсталирате версия 1.18, която се явява последния пач за легендарната игра. При него е подобрена съвместимостта със съвременни операционни системи - Windows 7, 8 и 10, както и Mac. Версия 1.18 носи и доста други положителни промени като: възможност за режим за игра на цял екран, обновена OpenGL система, подобрена защита срещу чийтове, поддръжка на UTF-8 кодиране, автоматично записване на играта, режим на наблюдател, увеличена скорост за обмен на данни при мултиплейър.
След като играта вече е напълно безплатна, това е чудесен повод да загреете и потренирате докато чакаме появата на StarCraft: Remastered. Достатъчно е да свалите StarCraft and Brood War - Patch и след като го стартирате той автоматично ще свали от интернет и инсталира на компютъра ви цялата игра.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 22.04.17, 22:22, roswelll:
    пуснах си срещу 3 компютъра , след 16 произведени единици ми изписва че не мога повече нито да строя нито да произвеждам
  • Неделя, 23.04.17, 13:54, spursy:
    В мултиплейър режим ли се пуснахте срещу 3 компютъра?
  • Неделя, 23.04.17, 16:36, roswelll:
    и в двата режима Мулти и Сингъл ми дава същата грешка , някакви идеи

  • Сряда, 26.04.17, 15:27, spursy:
    При мен в режим на мултиплейър (brood war), local area network няма такъв проблем независимо с колко компютъра се пусна. Мога да се развивам докрай.
  • Петък, 28.04.17, 22:22, roswelll:
    изтеглих си карта на " Big Game Hunters " и се оказа напълнена с елементи/животни а лимита за една карта е 1600 или 1800 единици и поради това се получава това

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.