download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microsoft ще плаща на британците ако използват Bing и Edge

06.06.2017 19:06 (преди 6 години и 9 месеца) | spursy | показана 1078 пъти Статистики
Кампания с бонус точки ще стимулира потребителите да изоставят Google търсачката и да преминат към браузъра на Майкрософт.

Microsoft ще предприеме интересен ход, за да стимулира потребителите да използват тяхната търсачка Bing и браузъра Edge. Новата кампанията засега ще е валидна само за територията на Великобритания, но вероятно при успех ще разшири обхвата си. Според регламента всеки потребител с акаунт за услуги на Microsoft ще получава бонус точки, за всяко търсене през търсачката Bing. Потребителите са категоризирани като новаци и напреднали, като първите ще могат да съберат максимум 60 точки на ден, а вторите до 150 точки дневно. Новите потребители трябва да съберат 500 точки, за да могат да преминат на горното ниво. Важно условие е, че Microsoft ще удвои точките ако потребителят използва браузъра Edge. Софтуерният гигант ще дава и по една точка и за всеки паунд, похарчен в онлайн магазините за Windows и Xbox. В последствие потребителите ще могат да използват натрупаните точки за награди като Xbox Live Gold Membership и различна продължителност по месеци за абонамент за Groove Music Pass.
Интересно ще е да се види дали тази компания ще има чувствителен ефект и дали великобританските потребители ще започнат да използват по-често браузъра Edge и търсачката Bing за сметка масово предпочитаните алтернативи.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 06.06.17, 20:39, iceman_:
    ТАа работа с точките нЕма да събори чичо Гошо...

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.