download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Paint все пак ще оцелее

27.07.2017 04:15 (преди 6 години и 8 месеца) | spursy | показана 867 пъти Статистики
Microsoft реши да се вслуша в желанието на потребителите и ще остави опция популярната програма да може да бъде възстановена.

Скоро ви съобщихме, че ще Премахват Paint, Outlook Express и още няколко "остарели" приложения от Windows 10. Тази новина доведе до сериозен потребителски отзвук по цял свят и много хора бяха буквално ядосани, че легендарната програма вече няма да е налична, както е била досега в различните Windows операционни системи 32 години. Явно Microsoft са решили този път да се вслушат в мнението на потребителите си и за да тушират страстите, пуснаха официално съобщение, че все пак Paint няма да бъде убит. От софтуерния гигант изказват възхищението си от невероятна подкрепа и носталгия относно Paint и се радват, че хората държат на него. Затова въпреки, че програмата ще бъде премахната с предстоящото голямо обновление Windows 10 Fall Creators Update, то все пак потребителите ще могат да си я изтеглят отново и безплатно от Windows Store.
От Майкрософт се надяват хората да харесат и новата програма Paint 3D. Тя е предвидена да замени класическия Paint, като възможностите й ще са многократно по-големи.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.