download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

LEAGOO ще представи първия безрамков Android телефон

12.02.2018 13:42 (преди 6 години и 1 месец) | spursy | показана 1179 пъти Статистики
Устройството ще дебютира на Световния мобилен конгрес в Барселона в края на този месец, като ще бъде подкрепено от един от водещите английски отбори - Тотнъм.
Популярният производител на смартфони - Leagoo, ще изпревари конкуренцията, като първи представи Android устройство с oreo notch display. Припомняме, че Apple първи предложиха смарфон със изрязан дисплей с модела iPhone X. Въпреки, че за мнозина това решение е странно, то доста от iПотребителите го харесаха. Вероятно заради това LEAGOO са решили да предложат такъв тип телефон и с Android. Моделите S9/S9 Pro ще дебютират на Световния мобилен конгрес MWC2018 в Барселона на 26 февруари 2018г.
За по-голям успех на премиерата LEAGOO залага на стратегическо партньорство с един от най-популярните английски футболни отбори - Тотнъм Хотспър. Очаква се на събитието да присъства звездата Хари Кейн, който стана най-успешния голмайстор във Висшата Лига последните два сезона, а през настоящия продължава невероятното си представяне и има шанс да спечели приза за трети път. Той ще е част от представянето на новия телефон и ще комуникира с посетителите.
За всички които няма да могат да посетят събитието на живо, Leagoo са предвидили излъчване на живо по интернет, чрез официалния си сайт: http://www.leagoo.com/leagoo-2018-mwc-activity/
Също така са предвидени множество награди, като гвоздея на деня - Leagoo S9, билети за мач на Тотнъм, различни футболни аксесоари и артикули, както и други изненади. За повече информация вижте на https://www.facebook.com/leagoocom/

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.