download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

UNICEF приема дарения в криптовалута

01.05.2018 10:09 (преди 5 години и 10 месеца) | spursy | показана 1897 пъти Статистики
Нов интернет сайт ще позволи на всеки доброволец лесно да споделя мощността на компютъра си, за да се набавят средства за добри каузи.
Детският фонд на обединените нации стартира нова, експериментална форма за набиране на дарения. За целта е създаден специален сайт, който всеки желаещ да помогне, може да посети и да сподели част от компютърната си мощ, за да добива критовалута благотворително. В кода на въпросната уеб страница има включен скрипт, който започва да използва изчислителната сила на компютъра ви, за да копае криптовалутата Monero. От УНИЦЕФ уточняват, че потребителят може сам да определи и зададе колко изчислителна мощност би споделил. Ако например компютърът е по-скромен, може да се зададе по-нисък добив и така натоварването ще е по-малко. Колкото време останете на страницата, толкова ще дарявате и допринасяте към тази инициатива.
Идеята на UNICEF е събраните по този начин средства да се конвертират във фиатна валута и в последствие да бъдат използвани за закупуването на питейна вода, храна и медикаменти за социално уязвими деца.
Важно е да се уточни, че някои adblock добавки или антивирусни програми, може по подразбиране да блокират добиващия скрипт на сайта. Затова трябва да го добавите в списъка с разрешени.
Повече информация ще намерите на https://www.thehopepage.org

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.