download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Intel продължава да инвестира в Израел

18.05.2018 14:38 (преди 5 години и 10 месеца) | spursy | показана 881 пъти Статистики
През следващите години ще се разшири и модернизира предприятието на корпорацията в страната, като ще бъдат открити нови работни места.
Една от най-големите технологични корпорации - Intel, възнамерява да направи нови инвестиции в израелското си подразделение и мощности. Смята се, че ще бъдат вложени 5 милиарда долара, като част от тях ще отиде за закупуването на ново оборудване за местното предприятие. Разширяването на производството ще открие и 250 нови работни места за специалисти.
От своя страна правителството на Израел, удължи срока на преференциално данъчно облагане на Intel в размер на 5% до 2027 г. Също така министерството на финансите ще предостави на Intel грант от около 200 млн. долара. Ако корпорацията продължи да инвестира в страната, може да получи още един такъв транш.
Intel един от най-големите работодатели в сферата на високите технологии в Израел. В неговите подразделения в тази страна работят над 11 000 души. През миналата година Intel са изнесли от Израел продукти и услуги на стойност 3,6 млрд. долара. Израелското подразделение на Intel е създадено преди над 40 години и това показва доброто сътрудничество между тях.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.