download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Приложението Google News генерира свръх трафик

24.10.2018 16:15 (преди 5 години и 6 месеца) | spursy | показана 1044 пъти Статистики
Проблемът не е за подценяване, защото десетките GB мобилен интернет често бъркат сериозно в джоба на потребителите като допълнително таксуване.

Още преди около пет месеца се появиха първите оплаквания от потребители, че приложението Google News изразходва твърде много мобилен интернет. От Google потвърдиха, че са наясно с проблема и ще го отстранят, но дори след толкова много време, все още много потребители продължават да са потърпевши и търпят загуби. Проблемът е, че Google News генерира сериозен интернет трафик във фонов режим, дори когато не използвате телефона си. Някои потребители поделят, че става дума за над 20 GB мобилен интернет на месец, което в последствие им е излязло солено като допълнителни такси към мобилния им оператор. Потърпевш споделя, че на телефона му е била активирана опцията за сваляне на данни само чрез Wi-Fi връзка, като така тегленето на файлове чрез мобилната връзка е забранено, но това не е помогнало и Google News е продължил да използва мобилния му интернет.
Засега няма допълнителна информация от Google по този въпрос, но според експерти единственото решение към момента е да бъде премахнато изцяло приложението за новини.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.