download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Легендата Command & Conquer ще получи нов живот в 4K

17.11.2018 16:48 (преди 5 години и 5 месеца) | spursy | показана 700 пъти Статистики
EA възнамеряват да последват примера на други големи компании и да преработят изцяло най-добрите две части от легендарната стратегия.
В миналото стратегическите игри бяха абсолютен хит, но в днешно време няма някакво сериозно развитие в този жанр. Въпреки това милиони потребители са фенове именно на стратегиите в реално време и продължават да играят великите класики от миналото. Затова големи компании инвестираха в това да възродят някои от най-именитите заглавия и да ги направят достъпни за съвременните компютри и софтуер. Първо стана ясно, че ще има Нов живот за класиката StarCraft, а в последствие се разбра и, че Класиката Age of Empires ще получи нов живот. Сега долетя чудесната новина, че EA са решили да последват тази тенденция и ще преработят изцяло класиката Command & Conquer и неговото продължение Red Alert. Според геймъри именно това са двете най-добри части от поредицата, която в последствие получих и нови версии включително мобилна, но те се оказаха по-скоро разочарование.
Проектът засега е само на ниво идея и все още не е започната работа по него, но се предвижда Command & Conquer да бъде преработена в 4К, така графиката ще стане много по-красива и съвременна и ще се възползва от значително нарасналата мощ на графичните карти. Ще има и нова музика в игрите и то с високо качество.
Сигурни сме, че новината ще се хареса на поколенията израснали със стратегии като Command & Conquer и те ще очакват с нетърпение новата Remastered версия.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.