download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новият Firefox е осезаемо по-бърз и сигурен

24.05.2019 03:56 (преди 4 години и 10 месеца) | spursy | показана 759 пъти Статистики
Разработчиците на Mozilla са успели да постигнат впечатляваща скорост при работа, чрез усъвършенстване на различни компоненти при зареждането на интернет страниците.
Mozilla представиха новата версия на популярния браузър Firefox - 67.0. Чувствително е подобрена производителността чрез съвкупност от промени по различни компоненти при зареждането на страниците. Вече се използват нови алгоритми, които разпознават основната информация в интернет сайта, като я зареждат първа, а вторичните елементи се зареждат неусетно в последствие докато вие вече преглеждате основното съдържание. Някои конкретни компоненти (например автоматичното запълване на форми) вече изобщо няма да се зареждат, ако в конкретния сайт няма подобни функции. Новият Firefox 67.0, автоматично спира работата на раздели (табове), които в момента не се използват, ако имате малко останало количество свободна RAM памет. Така се увеличава производителността при компютри с по-малко оперативна памет. Няма да изброяваме всичките промени, но като резултат от тях някои интернет сайтове вече се зареждат с 40-80% по-бързо.
Освен скоростта при работа в новата версия на браузъра е повишена сигурността. Освен коригиране на различни уязвимости, вече успешно могат да бъдат блокирани скриптовете за добив на криптовалути. Усъвършенстван е и режимът за поверително сърфиране, като вече могат да бъдат избрани разширенията, които да бъдат изключени при него.

Можете да свалите:
Mozilla Firefox (на български)
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox за Mac
Mozilla Firefox за Linux
Firefox Portable

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.