download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microsoft отложи голямото си обновления за ноември

12.10.2019 01:50 (преди 4 години и 6 месеца) | spursy | показана 803 пъти Статистики
Вероятно мнозина са доволни, че голямото обновление се отлага, защото в последно време станахме свидетели на серия бъгове.
Майкрософт предлага два пъти годишно голямо обновление за Windows 10 - пролет и есен. Актуалното голямо обновление трябваше да излезе преди няколко дни, но явно от корпорацията са сметнали, че не е годно за масова употреба и отложиха пускането му за следващия месец. Въпреки че се води голямо обновление, очакваната актуализация няма да донесе нещо значимо. Може би най-очакваната функция е по-ефективно използване на многоядрени процесори. Също така от заключен екран вече ще могат да се стартира не само Cortana, но и други гласови асистенти, а нови записи в календара ще могат да се добавят директно от лентата със задачи.
Вероятно мнозина са доволни, че голямото обновление се отлага, защото следящите новините ни са запознати, че напоследък се налага постоянно да бъдат издавани нови актуализации, които да поправят проблеми възникнали от предходните. Вероятно Microsoft са си дали сметка,че новото им обновление може да донесе нова порция проблеми и са решили да го доизпипат с месец закъснение. Досега голямото обновление бе под кодовото име Windows 10 19H2, но вероятно ще бъде прекръстено на November 2019. По-значимите промени се очакват в следващото голямо обновление през пролетта на 2020 г.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.