download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Обновете вашия NVIDIA видео драйвер

08.11.2019 16:05 (преди 4 години и 5 месеца) | spursy | показана 1032 пъти Статистики
Новата версия запушва редица уязвимости, които могат да ви изложат на риск.
NVIDIA започнаха разпространение на новата версия на драйверите предназначени за видеокартите им. И докато обикновено новите версии Driver подобряват производителността и съвместимостта с различни приложения и игри, то сега промените касаят основно сигурността. Оказа се, че досегашните и по-стари версии на драйверите имат над дванадесет различни уязвимости, някои от които от висок риск. Дупките сериозно застрашават сигурността на потребителите, защото могат да позволят на недоброжелатели да придобият контрол над цялата система, да инсталират шпионски софтуер, да крадат информация и дори да изключат видеокартата. Донякъде успокояващо е, че за осъществяване на повечето възможни атаки се изисква локален достъп до машината или тя да е част от локална мрежа. Все пак, за да не рискувате е препоръчително да обновите видео драйвера на вашата NVIDIA карта към версия 441.12 или по-нова.
В момента има версии на новия сигурен driver за голямата част от графичните картите на компанията, но обновленията за професионалния клас - Quadro, NVS и vGPU, засега не са готови, като се очаква да бъдат пуснати към средата на този месец.
Посетете https://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx намерете вашия модел видео карта и свалете и инсталирайте последната версия драйвер предназначен за нея.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.