download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

В Русия също започнаха да запалват антени на мобилните оператори

05.05.2020 00:56 (преди 3 години и 10 месеца) | spursy | показана 1213 пъти Статистики
Някои хора смятат, че няма коронавирус, а истинският проблем е в 5G мрежите.
Сигурно сте разбрали, че Хора вярващи във вредата от 5G, вандализират хардуерно оборудване. Ако някои от първите случаи бяха регистрирани в Англия, то сега и в Русия е започнало да има такива инциденти. Телефонната кула на руския мобилен оператор MTC в село Ногир в Северна Осетия е била запалена от неизвестни извършители. Това е оставило населеното място без никаква връзка с външния свят. По-интересното е, че в Ногир няма 5G антени и едва ли ще има дори през предстоящото десетилетие.
Ръководителят на региона коментира, че е разговарял с хора вярващи във вредата от 5G и според тях изобщо няма вирус COVID-19, а това е дезинформация целяща да отвлече вниманието, за да се разпространят 5G мрежите. От своя страна 5G щяла да направи хората по-глупави и да послужи за предлог да бъдат чипирани.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 05.05.20, 22:46, iceman_:
    Хм, тези които са изобретили зарина , фосгена и др. - не са умряли от тях ...
    Та и от 5G май ще трябва време да ти изсъхнат о.о , а и други органи. Може да са нужни и години и тн.
  • Сряда, 06.05.20, 09:18, johnmotson:

    Хм, и ти ли си противник на 5G технологията? Предположих, че си почел малко от подробностите по темата. Дали след въвеждането на 5G ще си от първите, които ще са най-доволни?

  • Сряда, 06.05.20, 16:14, iceman_:

    Хм, и ти ли си противник на 5G технологията? Предположих, че си почел малко от подробностите по темата. Дали след въвеждането на 5G ще си от първите, които ще са най-доволни?

    Хм, не съм противник на доказано безвредните технологии. По цял ден ги ползвам. Не, няма да съм доволен, ако има вероятност по-голяма от 0,0001% да изсъхнат някои чаркове :)
    Сега - сериозно, никой не е доказал още , че са безвредни. Има само твърдения. Въпрос - съгласен ли си да се качим на някой блок с антени на някой от сегашните оператори и да постоиш 60мин. на 1м. срещу антената. Аз ще те гледам отдолу с хронометър. И като слезеш - ще ти дам 100кинта и ще призная, че тази технология не вреди. Дори ще го напиша тук. Съгласен?

  • Сряда, 06.05.20, 19:29, johnmotson:

    Излишно упорит си Айс! Защо да седна и да ти обясня около десетина особености около вълни, интензитет, влияние и то тук?! Хората на последните етажи, над чиито глави по на 2-3 метра има по няколко клетки и според теб трябва да са изпържени от лъчението, измрели или да приличат на Ити!!! Виждам, че няма да си промениш мнението.

  • Четвъртък, 07.05.20, 08:33, iceman_:
    Явно не приемаш баса ми. Поне прочети GSM-МРЕЖИТЕ НИ ПЪРЖАТ КАТО МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА. Като се има в предвид, че там се говори за съществуваща технология, а 5G е още мноооого нова и не виждам как някой може да каже, че вече е доказано безвредна.
    Да, рано или късно и тази технология ще ни я наложат. Но е важно как и - колко. Как - на блоковете в града или на отдалечени стълбове или хълмове. Колко - милиW, колко градуса ъгъл на антена и тн. В западната чужбина няма нито една клетка върху блок. Сигурно така е и с градусите, и с ватовете. Дявола е в подробностите. Ако една такава антена е 0,0000000001 W и е на 50км - ясно е , че е безвредна, нали?
    Джони, виждал ли такава слушалка и знаеш ли защо подобни ползват доста известни хора?

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.