download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microsoft вгражда алтернатива на Zoom в Windows 10

21.09.2020 15:19 (преди 3 години и 6 месеца) | spursy | показана 806 пъти Статистики
Засега Meet Now ще бъде само в предварителните версии на Windows 10, за да премине период на тестове, но скоро се очаква да стане масов.
Заради COVID-19, много хора се налага да работят и прекарват повече време в домовете си. Затова се отчита повишен интерес към програми за видео комуникация. Много компании представиха собствени фирмени решения или подобриха вече налични такива. Майкрософт не иска да изостава в тази насока и обяви, че ще вгради в Windows 10 приложението Meet Now. Едно от основните предимства на Meet Now е, че не изисква да имате регистрация, за да го използвате. Употребата му е лесна, а за осъществяване на видеовръзка е достатъчно просто да се създаде линк за общ достъп с помощта на бутон в лентата за задачи и по-точно в областта за известия. Потребителите, които са получили покана, могат да отворят от десктоп версията на Skype или от онлайн базирания вариант в браузъра. Така без нужда от акаунт участниците във видео-конференцията ще имат достъп до всички възможности на Skype, включително запис на видеото и замъгляване на задния фон.

Засега Microsoft ще вгради Meet Now само в предварителните версии на Windows 10, за да премине период на тестове. Много потребители смятат, че това приложение може да измести популярния софтуер Zoom.
Още преди около половин година ви информирахме, че Нова Skype функция ви свързва с близките ви без да ви трябва самата програма и регистрация.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.