download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microsoft публикува видео с напътствия как да разглобите Surface SE

12.01.2022 14:51 (преди 2 години и 3 месеца) | spursy | показана 633 пъти Статистики
Корпорацията дава признаци, че се вслушва в критиките и ще работи в насока да осигури възможност за самостоятелен ремонт от потребителите, достъп до резервни части и наличие на документация.
Microsoft беше подложена на сериозна критика, защото фирмените лаптопи Surface умишлено са направени трудни за самостоятелен ремонт и при повреда се налага потребителите да използва скъпите услуги на фирмен сервиз. Предишни поколения на Surface бяха със запоени или залепени компоненти, което направи замяната в домашни условия невъзможна.

Към компанията имаше натиск включително от страна на акционерите, които изискват възможност за самостоятелен ремонт от потребителите, достъп до резервни части и наличието на документация.
Microsoft даде признаци, че се вслушва в критиката, защото въведе употребата на сменяеми SSD дискове, а сега публикува официално видео с демонстрация, как се разглобява Surface Laptop SE. Това е устройство насочено към сферата на образованието и училищата, а в такава среда компютър лесно може да пострада, като бъде изпуснат, ударен или залят с течност.
Във видео клип, инженер на Microsoft разглобява лаптопа, обяснявайки всяка стъпка. Microsoft публикува и писмени ръководства за обслужване на устройствата Surface, нещо ново за компанията, но широка практика за останалите производители.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 12.01.22, 17:10, soft-support:
    Не видях махане на SSD във видеото Може би този модел също е със запоена памет. Разглабянето буквално означава едва 6-7 компонента общо. Батерия, дисплей, клавиатура, корпус, дъно, wi-fi карта, говорители.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.