download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Outgun 1.0.3


Отборна multiplayer екшън игра, в която трупате флагове на поразия и крадете чуждото знаме


Изтегли (2485 KB)Readme

Визитна картичка на програмата

Автор: Niko Ritari
Лиценз: Open Source
ОС: Windows All 
Големина: 2485 KB
Обновен на: 14.06.2008 от spursy
5388 показвания, 556 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Scorched3D 44.0
BZFlag 2.4.24
Eat The Whistle 3.6

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.0.2 CD 07/2005
1.0.3 CD 07/2008
Highslide JS

Outgun е една страхотна пуцалка за multiplayer, в която трупате флагове на поразия. При нея е наблегнато на скоростта и свободата да се отбелязват победи за сметка на графика и ефекти, но жертвата си заслужава. Макар и двуизмерна, Outgun предлага невиждан екшън, особено когато в мрежа се съберат повечко приятели. Можете да пускате собствени локални сървъри или да използвате работещите в интернет такива, които са на линия дори да имате срамно бавен достъп, понеже, както отбелязахме, тази игра достига абсолютния максимум на лекота и подвижност. Гледайки отгоре, вие управлявате двуизмерна фигурка (цветно кръгче), от която стърчи оръжието ви. Героите просто се "плъзгат" по различните карти - все едно карате кола. В горната част на екрана бивате напътствани от карта, която показва къде са в момента вашите противници. Зоните не са големи, но затова пък обещават шоуто да е пълно. Концепцията на играта е често срещана, но неомръзваща: играчите са разделени на два отбора и целта на вражеските екипи е да завземат противниковия флаг, който трябва да бъде занесен у дома - в базата. Отборът с повече похищения на ответното знаме е победител. Играчите могат да получават по-голяма скорост, оръжия, здраве, енергия и дори да стават невидими. Всеки сървър поддържа до 32 играча. Купонът се засилва от опцията за чат между участниците в екшъна. Outgun се разпространява с отворен код по правилата на GNU General Public License. Има версии за Windows и Linux. Без да имате особени познания, можете сами да си създавате нови зони и оръжия. Outgun поддържа множество езици за интерфейса си. Преведена е на английски, финландски и португалски, но лесно може да получи нови локализации.

Допълнителни Скрийншоти тук.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 05.09.06, 11:46, anonymous:
    предполагам, че ако играем 200 човека в един сървър, би могло да бъде забавно. Но играта е слаба като графика и геймплей, а и няма много хора по сървърите.... т.е. въобще няма...
  • Четвъртък, 21.09.06, 04:36, anonymous:
    Слаба ли? Че то DOOM първата версия е толкова горе долу голяма пък има 3D и 100 пъти по добра графика от тази тук, а и може да се играе също в мрежа.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.