download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

FreeTranslator 2.01


Универсален речник, превежда от и на десетки езици (БГ, англ, рус, немс, итал, гръц и т. Н.)


Изтегли (1417 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Ottomano Nicola
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 1417 KB
Обновен на: 05.12.2005 от krum
84270 показвания, 31018 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Multilingual Translator 1.7
WebTrance 3.0:111
SA Dictionary 2012 Beta 1

Публикации в списанието


няма публикации
 
Highslide JS

FreeTranslator е напълно безплатен универсален компютърен речник, който превежда от и на много езици. Поддържа превеждане от и на множество езици, включително: английски, български, руски, немски, италиански, френски, холандски, шведски, финландски, испански, гръцки, корейски, японски, полски, португалски, унгарски, арабски, африкански, чешки, индонезийски, уелски, сърбохърватски, аину и др. Пред вас е основната версия на речника, която обаче НЕ включва неговия пълен капацитет (около 30МБ е пакета с всички речници), за да не заема излишно място. Ако не виждате речника, от който се нуждаете, посетете адрес http://www.nicolaottomano.it/dictionaries.asp, откъдето можете да дръпнете конкретен речников файл, който трябва да бъде разархивиран в директорията "dizionari", намираща се в инсталационната папка на FreeTranslator и списъка с преводни умения на вашето копие ще се разрастне с поредния език.

Изисквания: .NET Framework


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2 3
Твоето мнение

  • Понеделник, 24.03.08, 00:17, anonymous:
    Ано търсите професионален двупосочен преводач на цели текстове и сте добре с руския език - едва ли има по-добро от PROMT - модификациите са 7, 8 и т.н. Нещичко може да се намери в Data BG. Някой, ако знае за торент където да се намери по-пълноценна версия, да бъде любезен и да сподели, моля !
  • Петък, 18.04.08, 10:52, svoboden:
    Този РЕЧНИК не си го сваляйте. Написах ан БГ много и не можа да ми намери превод. да не кажа, че е Гола Вода. Бесен съм , бил страшен.
  • Петък, 18.04.08, 11:00, svoboden:
    ” а бе то си пише че не е пълната версия,аз пък къде гледам-''Пред вас е основната версия на речника, която обаче НЕ включва неговия пълен капацитет (около 30МБ е пакета с всички речници), за да не заема излишно място. Ако не виждате речника, от който се нуждаете, посетете адрес http://www.nicolaottomano.it/dictionaries.asp, откъдето можете да дръпнете конкретен речников файл, който трябва да бъде разархивиран в директорията "dizionari", намираща се в инсталационната папка на FreeTranslator и списъка с преводни умения на вашето копие ще се разрастне с поредния език.'' „
    Сори, моля за извинение от Автора на речника. Вярно имало, но благодарение на теб го открих сега си дурпам необходимото.
  • Петък, 18.04.08, 11:11, svoboden:
    ” Сори, моля за извинение от Автора на речника. Вярно имало, но благодарение на теб го открих сега си дурпам необходимото.
    И ПАК НЯМА РУСКО-БЪЛГАРСКИ РЕЧНИК, както пише в заглавието. Има само Шведско- Български речник.:-(
  • Петък, 18.04.08, 11:49, svoboden:
    ” И ПАК НЯМА РУСКО-БЪЛГАРСКИ РЕЧНИК, както пише в заглавието. Има само Шведско- Български речник.:-( „
    Българо- шведски, и му писах Добър ден и то ми дава сеодни думи, защото ниама превод ан ДОБЪР ДЕН, написах само ДЕН няма. Писах и друго речника е слаб 2 седни си.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.