download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Koinonein BitTorrent Client 4.6.0.2


Bittorrent клиент за р2р споделяне на файлове с много опции, без реклами


Изтегли (10497 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Koinonein Ltd
Лиценз: Shareware
ОС: Windows XP/Vista/7/8/10 
Големина: 10497 KB
Обновен на: 16.04.2019 от karadzha
1613 показвания, 47 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Koinonein BitTorrent Client е напълно оборудван BitTorrent клиент, създаден да бъде освободен от извличане на данни, шпионски софтуер и ленти с инструменти.

През годините някои от най-популярните клиенти на BitTorrent са добавили начини да печелят пари, включително реклами, ленти с инструменти и т.н., така че Koinonein BitTorrent Client цели да бъде алтернатива на тези други програми.

"Съветникът за изпълнение" Ви дава пълен контрол върху това как работи. Има настройки за връзката, по подразбиране, изтривания, директории, дисплей, опции на портове, опции за торент и настройки за актуализиране. Професионалните настройки също могат да се намерят тук и включват услуги за анализ на вируси и заплахи.

Интерфейсът не е много по-различен от другите клиенти на BitTorrent, в края на краищата всички те най-често правят същото. Той има минималистичен външен вид с бяло, сиво и черно и няколко сини икони. Отляво можете да добавяте, създавате, спирате торенти, както и настройки за достъп или помощ.

Допълнителна снимка на приложението – koinonein_home_list.png


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 12.05.18, 22:04, karadzha:
    Чудя се, кой луд ще даде 30 (тридесет) долара за торент-клиент? Аз бих си купил Касперски ИС за толкова лева (ама с доживотен лиценз)
  • Неделя, 13.05.18, 10:36, johnmotson:
    Понеже тук става въпрос за досадните реклами в торент клиентите, ето един съвет за незнаещите или забравилите. За да се оттървете от ненужните реклами в uTorrent си има лесен начин. Следвай указанията.

  • Понеделник, 13.08.18, 17:46, spursy:
    ” Чудя се, кой луд ще даде 30 (тридесет) долара за торент-клиент? Аз бих си купил Касперски ИС за толкова лева (ама с доживотен лиценз)

    Цената е 9.99$ (не 30) за година, но наистина е спорно колко потребители са склонни да платят дори 1 долар за торент програма. Наистина популярните имена станаха много досадни с включени реклами и статистически скриптове, но има безплатни алтернативи без такива нежелание добавки.

  • Вторник, 14.08.18, 10:14, karadzha:
    ” Цената е 9.99$ (не 30) за година, но наистина е спорно колко потребители са склонни да платят дори 1 долар за торент програма. Наистина популярните имена станаха много досадни с включени реклами и статистически скриптове, но има безплатни алтернативи без такива нежелание добавки. „

    Изглежда са намалили цената. Май беше 30 долара в началото, ама и 10 са много. Особено като има по-добри безплатни алтернативи

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.