download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 104/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Студено огъване на профили от двойно-Т, уайзен, винкел, шини и жп релси. Ремонт и даване под наем на подвижни и стабилни компресори 10 и 20 м3/мин. Ремонт на дизелови двигатели и пътно строителна техника. Производство на самозасмукващи помпи 2" и 4" (цола). Изработка на билбордове, колички за полагане на циментово покритие. Изработка на градинска мебел.
ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕВОДИ ОТ И НА 40 ЕЗИКА! Преводи на фирмени, лични и официални документи за работа и обучение в чужбина, за българско гражданство, за легална емиграция, за брак в чужбина, за Зелена карта – САЩ, за откриване на чужди представителства в България, преводаческо обслужване на вашата лична или бизнескореспонденция с партньори от чужбина. Легализация на официални документи и заверки във всички министерства, държавни институции и консулски представителства на чужди държави на територията на София. Безплатни консултации.
Цветоотделяне, графичан дизайн, WEB дизайн, предпечатна подготовка.
Професионално стъклопочистване и абонатно подържане на хотели, магазини, офиси, и др.
Пристанищни услуги: товаро-разтоварна дейност, вътрешно и външно търговско обслужване, техническо обслужване, спедиция, инвестиционна и инженерингова дейност, научно-развойна дейност, квалификация на кадри и т. Н.
Пълно юридическо обслужване. Финансово и счетоводно консултиране. Експерт-счетоводители. Трудова медицина.
Строително и машинно проектиране. Узаконяване на жилищни и промишлени сгради и съоръжения, метални и стоманобетонни конструкции. CAD/CAM проектиране, 3D моделиране и анализи чрез крайни елементи.
Холистичен център Анхира - София е основан от д-р Петър Найденов - лекар - хомеопат, астролог, предприемач и полиглот. Дейността му включва мрежов маркетинг, книгоиздаване, обучение по финансова грамотност, астрология, езотерика, хомеопатия, натуропатия, алготерапия. Разпространение на най-добрите здравословни храни в света - АкваСорс /AquaSource/ - микроводорасли, Зелена Енергия, Коластра, Есенциални мастни киселини, крем МуунРайз /MoonRise/, Коензим Q10, Супер Антиоксидант. Курсове и консултации в България и чужбина.
Преводи и легализация на документи. Бързо и квалифицирано, на ниски цени. Гръцки и английски език - малки групи, удобно място за провеждане. Регистрация на ЕТ и ООД. Изработка на фирмени печати - от 2h до 24h.
Автобусен транспорт в страната и чужбина, отдаване под наем на автобуси, високо скоростно напластяване, сервиз за тежкотоварни камиони и автобуси, монтаж и калибриране на тахографи и скоростоограничители, годишни технически прегледи, търговия с горива, хотелски комплекс и др.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.