download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 106/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Доставяне на неограничен и високоскоростен достъп до Интернет. Възможност за dial up, LAN и безжичен достъп на преференциални цени от БОЛ. БГ.
"ХЛАДИЛНИКА" представлява лицензиран от НВМС-София хладилен склад за месо и хранителни продукти, готови за консумация (Досие №16-03-003). Разполага с различни по обем и брой хладилни камери от по 10, 12 и 50 куб. М., които активно работят 24 часа дневно през цялата година. Налице е възможност за постигане на бързо замразяване до -25 градуса. Разположен е в гр. Пловдив и е 100% частна собственост. Лицензиран е за внос и износ на продукти от/за Европейската общност.
Единствената за момента Международна Инспектираща компания на територията на България, разполагаща със 3 собствени лаборатории за анализ на Нефт, Нефтопродукти и Химични продукти, акредитирани по BDS EN ISO/IEC 17025 и ISO 9001: 2000. Основна дейност на фирмата се явява количаствения и качествен контрол на Нефтопродукти и Сухи товари.
Продажба на кожени облекла, шиене по поръчка и по кройка на клиента.
Рекламни фланелки и пуловери. Ситопечат върху текстил. Графичен дизайн и предпечат. Каталог с над 300 модела на рок и рап групи. Фън фланелки.
Консултации, изследвания, обучение в областта на реалната икономика, регионалното развитие, екологичното управление и защита, социалната политика, реформиране на публичната администрация.
Предлага резервни части за електро и мотокари, части за дизелови двигатели ПЕРКИНС д2500; д3900, стартери, генератори, горивоподкачващи и горивонагнетателни помпи, хидравлични зъбни помпи, хидравлични електромагнитни и ръчни разпределители, модулна хидравлика, спирачни цилиндри.
Хотелиерство и ресторантьорство. Лидер в конгресния тризъм - 5-звезден хотел от веригата ACCOR. Разполага с 318 стаи, 9 апартамента, 2 ресторанта, коктейлни барове, нощен бар, 3 конгресни зали, спортен комплекс.
Производство на електронни пречистватели на въздух ИНДЕЛ и нестандартно електронно и електротехническо оборудване. Ремонт телевизори, видео и аудио техника. Преводи - английски, руски. Изработване дипломни работи и курсови проекти в областта на електрониката и електротехниката.
Мода, реклама, фотомодели. FolkModels.com публикува снимки на модели и кандидат модели.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.