download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Избор на платен хостинг

Интернет 19.08.2007 03:21 (преди 16 години и 7 месеца) | krum | прочетена 688 пъти Статистики
Blue Gene/L
Blue Gene/L

Подбрах за вас изявени и наложени на българския пазар хостинги, предлагащи помещаване на лични и бизнес сайтове. За да не налагам субективното си мнение, оставих техните шефове да говорят, а страниците на списанието запечатаха думите им. Та нали по-добър контакт от непосредствения няма. Изправям пред вас най-ползваните хостинг доставчици според мен, а вие, скъпи читатели, отсъдете на кого ще платите. Моята намеса се простира до филтрирането на „10те НАЙ-„. В този списък има хостинг за всеки – максимално евтин за малък личен сайт; максимално надежден за сериозна бизнес страница; хостинг с много ресурси и минимум цена за ентусиасти, които искат да поставят едно добро начало на поддържан от тях портал; хостинг план със свръх пространство или пък почти неограничен трафик; екстремално скъп за гарантирано върхово качество на всички предлагани услуги; хостинг с възможност за помещаване на няколко сайта в един акаунт (мултихостинг) и др.

Отвори статията     hosting.pdf

Статията е публикувана в Download.BG, бр. 05/2007.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 01.12.07, 00:31, anonymous:
    Статията е много добра и решава проблемите с избор на хост
  • Четвъртък, 03.01.08, 17:37, anonymous:
    Аз от 3 месеца ползвам услугите на http://hostbulgaria.com и съм много доволен. Хоста им е на ниво, отношението на екипа към клиенти е просто супер. Имат много добра 24 подръжка :)
  • Понеделник, 03.03.08, 16:26, anonymous:
    xaxaxa nai tupiq sait puk da vi kaja az nema ni6to v nego puk 4ak i da vi kazvam
  • Понеделник, 03.03.08, 16:51, phrozencrew:
    xaxaxa nai tupiq sait puk da vi kaja az nema ni6to v nego puk 4ak i da vi kazvam
    eminem900, пиши на кирилица иначе ше има тупалки!
    Иначе аз да ти кажа: "Говори ми на ръката!" - Така казваше Скалата едно време и правеше едни номера с "ръката на народа".

    Аз имам няколко сайта, качени на TopHost и съм имал проблеми с тях. Няколко пъти сайтовете са били недостъпни. За единия път хората ми написаха писмо, че им е изплякала платка с Ram и е идвал Боб Марли от Холандия да им я смени.
    Близките няколко месеца не съм имал ядове. А иначе тарифите им са мега тънки. За по малко от 30 кинта - хостин и домейн за 1 година.
    Имах един сайт на SuperHosting обаче и там ситуацията е същата, макар, че цените им са близо двойни. Лятото и там какво им стана цяла седмица сайта ту го имаше ту го нямаше. Така и не ми обясниха проблема. Това са лични наблюдения.

  • Неделя, 06.07.08, 13:25, anonymous:
    Здравейте,

    има специална услуга за наблюдение на сайтове - колко време са онлайн, кога са изчезнали и др. Бяха ми предложили такава услуга като free trial и бях много учуден колко често фирмения ни сайт е "зачезвал". Отидох да говоря с администратора - и какво се оказва: "стара машина", "скоро ще се местим на нов сървър" и др. подобни увъртания, които показаха, че наистина има проблем. Който се разтърси, ще намери такива услуги, да не правя сега реклама.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.