download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

World of Warcraft: Wrath of the Lich King - превю

Забавления 07.12.2007 14:52 (преди 16 години и 4 месеца) | evoker Статистики
Света на Warcraft продължава да се развива. Сякаш цяла вечност измина, откакто преди три години WoW взриви пазара на онлайн игрите, с което не просто популяризира жанра, а отприщи цяла армия от заглавия борещи се за званието „цар на MMO игрите”. Естествено, сред конкурентните заглавия имаше много качествени екземпляри, но WoW продължи да бъде най-игран и популярен.
Първото разширение The Burning Crusade, счупи всички рекорди по продажби и добави един далеч по-завършен свят на Warcraft, където десетките проблеми възпрепятстващи играчите да се наслаждават на играта бяха отстранени.
Днес, когато първата онлайн игра на Blizzard има вече утвърдена аудитория от 9.3 млн. потребители (и нека дебело подчертая, че става въпрос за активни потребители), което е в пъти повече от което и да е друго MMO заглавие, очакванията насочени към Wrath of the Lich King са големи. Да, големи, а не огромни, защото вторият експанжън, макар и да предлага няколко особено интересни новости, на всички е ясно, че Blizzard стават все по-добри в разширяването на WoW, но концептуално няма как да предложат нещо наистина ново и иновативно към свят, чиито основи са поставени през далечната 2000 година. Или може би има начин, вихрушките да надскочат себе и поставените от самите тях граници? Търсете отговора на този и много други въпроси в следващите редове...

Статията е публикувана в Download.BG, бр. 01/2008.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.