download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за юли 2012

Хардуер 25.07.2012 17:39 (преди 11 години и 9 месеца) | deezel14 | прочетена 64 пъти Статистики
Противно на общата концепция зад рубриката, този юли ви представяме не само интересни джаджи, но и няколко софтуерни новости. Определено не правим това за пръв път - все пак хардуерът и това, което го задвижва, вървят ръка за ръка.
Започваме с амбициозната 99-доларова конзола на Ийвс Бехар и още цял куп доказани специалисти - Ouya. Нейната основна цел е да преобърне гейминг пазара, наблягайки на безплатното и инди съдържание.
По време на най-важното си събитие за всяка година, I/O, Google представи първия си Nexus таблет, заедно с най-новата версия на Android Jelly Bean. Интересна добавка към тях е доста скъпия и изработен изцяло в САЩ медиен стриймър Nexus Q.
Продължаваме с бърз поглед към новата версия на Microsoft Office, която е частично оптимизирана за сензорни дисплеи, макар да не работи в рамките на Metro интерфейса на Windows 8.
Motorola продължи своята Atrix линия с модела Atrix HD, който вероятно отново ще се предлага само в САЩ, а вече безработният екип зад MeeGo (Nokia) обяви, че започва алтернативна разработка, базирана на платформата, наречена Jolla.
Parrot анонсира "най-добрите безжични слушалки" с дизайни на Филип Старк, докато култовата играчка от 90-те, Фърби, се завърна по-високотехнологична от всякога.
Samsung EX2F е поредният компактен фотоапарат със светлосилен обектив и прилична цена, а Stylistic Q702 - първият хибрид между таблет и ултрабук на Fujitsu.
HP обнови част от своите всичко-в-едно компютри с подобрен хардуер и по-малко продуктови линии, което винаги е добре дошъл ход. Sony пък представи смартфоните Xperia miro и tipo.
Wacom не пропусна да накара всички себеуважаващи се дизайнери да пожелаят да продадат поне един от бъбреците си, за да се сдобият с новия графичен монитор Cintiq 24HD Touch.
Завършваме със слушалките S4i на Klipsch и ултракоравия портативен високоговорител на Philips - SHOQBOX.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 21.09.12, 21:04, mayhem1:
    Като собственик на Типо мога да заявя , че "най-отличителната му характеристика вероятно е" , че изглежда като телефон . А не , като 15 сантиметрова баница , която не изглежда нелепо само когато я ползваш за таблет . Визирам всички hd хиперфони последно поколение .
    А как се смеехме навремето на едно приятелче с N Gage . Пък човека е виждал в бъдещето
  • Петък, 21.09.12, 21:59, 3246:
    Да, N Gage беше много смешен телефон, особено когато се водят разговори по него

  • Понеделник, 12.11.12, 20:07, stoqncho:
    OUYA: A New Kind of Video Game Console - Видео конзола с Andriod операционна система. Желаната сума е била $950 000, но е достигната почти $8 600 000 и срещу около $100 всеки е получил конзолата и контролера. // повече инфо в статията

    Май не се е прочу тази конзола. Поне покрай моите уши не са минали новини. Едва ли много хора знаят за съществуването й.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.