download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 97/97 (966 фирми общо)следваща >>
Търговия и сервиз на подемно транспортна техника - мотокари, електрокари, резервни части, стелажни системи.
"Айван кар" е фирма за коли под наем с местонахождение в гр. Пловдив. От нас може да наемете изгодни автомобили под наем, като ще ги доставим за Вас до всяка точка на страната. Предлагаме и изгодни трансфери до гари и летища.
Хамали Груп е съвсем нова фирма на пазара и въпреки това ще останете очаровани в избора си на компания, предлагаща хамали и хамалски услуги на територията на град София и страната. Стремим се да осигурим най-качествените хамали и хамалски услуги, пренасяне на дома или офиса, като предложим и добри цени според избора на услуги, които ще изберете. Ние знаем колко е стресиращо едно преместване, което е свързано и с редица други проблеми, затова можем да улесним всички неприятности по подготовката, като предложим доставка на опаковъчни материали, план за преместване, товарене, разтоварване или друга хамалска дейност от която се нуждаете. Нашата група ще ви помогне с подготовката за преместване, като осигури опаковъчни продукти, опаковане на вещите, демонтажни, монтажни услуги на мебели, товарен транспорт и разбира се отзивчиви хамали, които ще преместят цялото ви лично имущество без много стрес, бързо и качествено.
Кристеленор ЕООД е фирма, специализирана в областта на вътрешната и международна автомобилна спедиция.
Пътна помощ - услуги за страната, София и извън България. Репатрак услуги, превоз на МПС. Опит над 10 години и топ цени в бранша. Доказани сред редица фирми, държавни институции и хиляди клиенти. Превозваме автомобили и от автосалон, както и от чужбина за България или обратно. Предлагаме качествено обслужване и единствени топ цени.
Tранспортни услуги за цяла Европа и част от Азия. Ние предлагаме надеждни транспортни услуги на нашите клиенти, осигурявайки връзките между фирми износители и вносители от Западна Европа. Основен предмет на дейност са спедиторски услуги по извършване на автомобилен превоз на товари.
< 1 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2019   Experta Ltd.