download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 10/26 (258 фирми общо)следваща >>
Ремонт и монтаж на всички видове парни и водонагревателни котли и отоплителни инсталации. Резервни части и нестандартно оборудване за парни котли. Монтаж на абонатни станции, паропроводи и тръбопроводи.
Внос на лагери от водещи световни марки, резервни части, машинни елементи. Представителства в Европа, Америка и Азия. Складови бази с митническо обслужване.
Електрически материали и съоръжения за енергетиката и промишлеността. Комплексно оборудване на енергийни обекти - подстанции, трафопостове, електропроводи. Електрически съоръжения и табла. Работно и специално облекло за всички отрасли на леката и тежка промишленост - енергетика, строителство, хранително вкусова, химическа и др. Търговия и услуги - бензиностанции и газ станции, търговски обекти, охранителни фирми, лов и спортуване. Лаборатории и медицински обекти. Комбинирани фуражи и зърнени храни. Производство на комбинирани фуражи и белтъчни биоконцентрати. Търговия със зърно, фуражи, фуражни добавки и брашно.
Проектира, изработва и монтира всички видове битови и промишлени ел-табла и ел-инсталации. Сертифициран Орган за контрол от вид С за измерване на зануление, заземление, мълниезащита и изолация. Официален дистрибутор на електроапаратура АВВ- Германия.
Разработка и производство на изделия за промишлената електроника - високоволтови уреди за тестване изолацията на въздушни и подземни кабелни мрежи и системи, кабелотърсачи, ел. табла, ниворелета, хидрофорни уредби и др.
Измерване на топлина, разход и топлинно счетоводство, абонатни станции.
Проучване, проектиране и консултанстка дейност по част Електрическа. Осветителни, силови, слаботокови, пожароизвестителни, сигналноохранителни инсталации, трафопостове, електропроводи.
Акредитирана лаборатория за безразрушителен контрол - Дефектоскопия, съгласно изискванията на БДС EN 45004. Извършва пълната гама дефектоскопии: ултразвукова, рентгенова, магнитна, пенитрантна и др., ултразвукова дебелометрия. Разполага с мобилна група за анализи на територията на цалата страна. Сертифицирана е от месец август 2004 г. за извършване на текущи проверки на газсигнализатори от всички марки от одобрен за страната тип.
Търговия с ел. материали, кабели, ел. апаратура, осветителна техника, пневматика и др. Фирмата е оторизиран представител на Schneider Electric. Ориентирана към промишлени предприятия, строителни фирми, хотели и към частните потребители. Инженерингов отдел. Изграждане на ел. Инсталаций, комутаций на табла, лабораторни замервания и консултаций по изграждане и внедряване на СУК, съгласно изискванията на стандарта ISO 9001:2000. Разполага със складови бази във Варна и магазинна мрежа в градовете Силистра и Разград.
Системи и инструменти за регистрация, измерване, анализ и наблюдение на радиоактивни материали и лъчение. Дейности по регистриране, мониторинг, изследване, защита, деактивация, обезопасяване на радиоактивни материали и лъчения, медицински системи за Радиотерапия и Ядрена Медицина, инструменти и консумативи за радиационни, ядрени научни и индустриални изследвания. Представител на Canberra, Gulmay, PTW, TEMA Sinergie, EURORAD, Packard, PERKIN ELMER, LSI-LASTEM, THERMO EBERLINE, EURISYS, ESM EBERLINE, EURORAD. Мониторинг на параметри на околната среда.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 26 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.