download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 13/26 (258 фирми общо)следваща >>
Производство на селективни слънчеви колектори с призматично стъкло, внос на вакуум-тръбни слънчеви колектори, фотоволтаични модули и системи, системи за производство на био-газ, оборудване на малки ВЕЦ, вятърни електроцентрали, финансиране на проекти за оползотворяване на Възобновяеми Източници на Енергия.
Електрум ООД специализира в разработване и производството на електрозахранвания, измервателни и контролни прибори за нуждите на енергетиката и промишлеността. Опит в: - разработване, производство, монтаж и сервизно обслужване на електротехнически и електронни продукти за нуждите на енергетиката и промишлеността; - доставка на източници за непрекъсваемо захранване за постоянен и променлив ток; - изграждане на структурни кабелни системи; - ремонт на енергийни съоръжения.
Фирма “ОРГРЕС Инженеринг”ООД е частна компания, регистрирана през 1993 г. Наследник на отдел „Енергохимия” към НПП ”Техенерго” филиал Варна. Дейността на фирмата се основава на многогодишния отговорен опит на специалистите ни. Предлагаме Ви консултации и сътрудничество за разрешаване на проблеми по следните дейности: пуск, настройка и сервизно обслужване на водопречистващи инсталации - директен вносител на механично и автоматично действащи омекотителни и обезсоляващи инсталации, филтрувална и дозираща техника; химическо очистване на топлоенергетично оборудване, почистващи разтвори, разтвори за лабораторната практика; доставка на нови йонообменни смоли - очистване на йонитите от замърсявания в процеса на експлоатация; доставка на лабораторна апаратура, стъклария, реактиви и химикали.
Еко-Солар ООД е инжинерингова фирма специализирана в проектиране и изграждане на земносвързани енергийни термопомпени системи и слънчеви инсталации. Приоритетна област в дейността на фирмата е използването на възобновяеми енергийни източници като надежден, високо ефективен и енергоспестяващ метод за отопление и климатизация.
Дистрибуторска дейност на енергонезависими соларни лампи, продажба и монтаж на слънчеви вакуумни колектори.
Производство на изделия от базалт /интериорни и индустриални плочи, тръби, преходници, коритообразни елементи за канализация и др./, базалтирани транспортни трасета /тръби и елементи/, метални изделия от листова стомана /електромерни табла, шкафове, каси за ловно и бойно оръжие, хотелски сейфове и др/, нестандартно оборудване. Извършва полимерно прахово боядисване. www.eutit.net
Производство на биодизел, торове натриев сулфат и калиев фосфат, технически и фармацефтичен глицерин. Инженеринг и доставка на инсталации за биодизел и съпътстващите го продукти.
Ремонт на турбогенератори, електрически двигатели, трансформатори. Разполага със собствена база в АГРОБИОХИМ АД в несъстоятелност.
Ко-генератори - проектиране, доставка, инсталиране и поддържане. Три-генерация. Представителство на К & K Холдинг, Холандия - водещ производител на ко-генераторни инсталации.
Търговия с течни горива, газ, разработване и реализация на проекти в областта на енергоносителите.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.