download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 15/26 (256 фирми общо)следваща >>
- ПР дейност - консултански услуги - маркетинг - строителство - производство на мебели - елмонтажи - туризъм
Генерален представител на водещи световни производители на оборудване за енергетиката - когенерации, турбини, арматури. Цялостно оборудване на енергийни обекти, комплексно изграждане, ремонтно-възстановителни работи, кредитиране и финансиране в областта на енергетиката. Юридическа защита, съдействие при решаване на казуси в енергетиката. Енергиен одит на обекти.
Извършва пълен инженеринг на енергетично оборудване, изграждане на парни котли, отоплителни, вентилационни, климатични, електрически и ВиК инсталации. Ремонт, монтаж и реконструкции на тръбопроводи за пара и гореща вода от всички категории; газови съоръжения и инсталации; съдове, работещи под налягане; парни котли, паропрегреватели, економайзери, водогрейни котли; повдигателни съоръжения; електроремонти и монтажи на ел. оборудване. Ремонт на минно оборудване; ремонт на нестандартно оборудване към обогатителни и флотационни фабрики. Изработка и монтаж на метални конструкции и нестандартно оборудване.
Електронни прибори за подстанции, цифрови термометри, сирени, регулатори на напрежение, волт и ампер мегават и мегават метри за високо напрежение.
Електромонтаж, строителство и ремонт на електрически уредби, въздушни и кабелни линии до 35kV. Проучване, проектиране и консултантски работи по електрически уредби, въздушни и кабелни линии до 35kV. Търговия с електроматериали. Електрически изпитания и замервания. Услуги с автовишки.
Газификация на битови и промишлени обекти и тютюносушилни. Отоплителни инсталации с пара и гореща вода. Вентилация и климатизация. Монтаж на парни и водогрейни котли. Доставка на котли, горелки за нафта и природен газ, КИП и А, друго оборудване за котелни централи. Сервиз и поддръжка на газови и отоплителни инсталации. Настройка на горивни процеси. Проверка и сервиз на датчици за наличие на метан и др. горивни и токсични газове.
Производство на градинска, домакинска керамика и керамични изделия с рекламна цел. Производство на биодизел. Внос на нерафинирани растителни масла.
Производсво на сигнални релета и блинкери.
Слънчеви колектори с високоселективни вакуумни тръби и топлопренасящи топлинни тръби, куплирани с параболично съставен рефлектор. Слънчеви нсталации за битова гореща вода за отделни жилища, хотели, малки селскостопански обекти - ферми, оранжерии; работнически бани, използуващи високо-потенциална топлина от слънцето. Системи за обезсоляване на морски води и добив на питейна вода. Разработка на нови технологични решения. Фирмената политика е в собственото производство да се използват само висококачествени компоненти. Технически и системен гаранционен сервиз за всички предлагани от фирмата продукти.
Про Терм ООД предлага консултации за енергина ефективност, проектиране и доставки на оборудване за отоплителни, климатични, вентилационни, хладилни и др. инсталации на къщи, хотели, жилищни, обществени, търговски, административни и промишлени сгради, както и свързаните с тях енергоспестяващи и природоопазващи мероприятия. "Про Терм" ООД се занимава с използуване на възобновяеми енергийни източници – термопомпени инсталации въздух-вода и вода-вода за отопление, климатизация и подгряване на топла вода. "Про Терм" ООД е официален представител на френските фирми: CIAT– No 1 във Франция за климатична, вентилационна и хладилна техника, топлообменници от всякакъв вид. Auer за газови отоплителни уреди, камини.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.