download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 15/26 (258 фирми общо)следваща >>
- ПР дейност - консултански услуги - маркетинг - строителство - производство на мебели - елмонтажи - туризъм
Генерален представител на водещи световни производители на оборудване за енергетиката - когенерации, турбини, арматури. Цялостно оборудване на енергийни обекти, комплексно изграждане, ремонтно-възстановителни работи, кредитиране и финансиране в областта на енергетиката. Юридическа защита, съдействие при решаване на казуси в енергетиката. Енергиен одит на обекти.
Извършва пълен инженеринг на енергетично оборудване, изграждане на парни котли, отоплителни, вентилационни, климатични, електрически и ВиК инсталации. Ремонт, монтаж и реконструкции на тръбопроводи за пара и гореща вода от всички категории; газови съоръжения и инсталации; съдове, работещи под налягане; парни котли, паропрегреватели, економайзери, водогрейни котли; повдигателни съоръжения; електроремонти и монтажи на ел. оборудване. Ремонт на минно оборудване; ремонт на нестандартно оборудване към обогатителни и флотационни фабрики. Изработка и монтаж на метални конструкции и нестандартно оборудване.
Електронни прибори за подстанции, цифрови термометри, сирени, регулатори на напрежение, волт и ампер мегават и мегават метри за високо напрежение.
Електромонтаж, строителство и ремонт на електрически уредби, въздушни и кабелни линии до 35kV. Проучване, проектиране и консултантски работи по електрически уредби, въздушни и кабелни линии до 35kV. Търговия с електроматериали. Електрически изпитания и замервания. Услуги с автовишки.
Газификация на битови и промишлени обекти и тютюносушилни. Отоплителни инсталации с пара и гореща вода. Вентилация и климатизация. Монтаж на парни и водогрейни котли. Доставка на котли, горелки за нафта и природен газ, КИП и А, друго оборудване за котелни централи. Сервиз и поддръжка на газови и отоплителни инсталации. Настройка на горивни процеси. Проверка и сервиз на датчици за наличие на метан и др. горивни и токсични газове.
Производство на градинска, домакинска керамика и керамични изделия с рекламна цел. Производство на биодизел. Внос на нерафинирани растителни масла.
Производсво на сигнални релета и блинкери.
Слънчеви колектори с високоселективни вакуумни тръби и топлопренасящи топлинни тръби, куплирани с параболично съставен рефлектор. Слънчеви нсталации за битова гореща вода за отделни жилища, хотели, малки селскостопански обекти - ферми, оранжерии; работнически бани, използуващи високо-потенциална топлина от слънцето. Системи за обезсоляване на морски води и добив на питейна вода. Разработка на нови технологични решения. Фирмената политика е в собственото производство да се използват само висококачествени компоненти. Технически и системен гаранционен сервиз за всички предлагани от фирмата продукти.
Про Терм ООД предлага консултации за енергина ефективност, проектиране и доставки на оборудване за отоплителни, климатични, вентилационни, хладилни и др. инсталации на къщи, хотели, жилищни, обществени, търговски, административни и промишлени сгради, както и свързаните с тях енергоспестяващи и природоопазващи мероприятия. "Про Терм" ООД се занимава с използуване на възобновяеми енергийни източници – термопомпени инсталации въздух-вода и вода-вода за отопление, климатизация и подгряване на топла вода. "Про Терм" ООД е официален представител на френските фирми: CIAT– No 1 във Франция за климатична, вентилационна и хладилна техника, топлообменници от всякакъв вид. Auer за газови отоплителни уреди, камини.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.