download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 16/26 (255 фирми общо)следваща >>
Про Терм ООД предлага консултации за енергийна ефективност, проектиране и доставки на оборудване за отоплление, климатизация, вентилация, хладилни и др. инсталации на къщи, хотели, жилищни, обществени, търговски, административни и промишлени сгради, както и свързаните с тях енергоспестяващи и природоопазващи мероприятия. Чилъри, термопомпи, климатици, топлообменници, вентилатори, климатични камери, охладителни кули и вентилоконвектори на фирмата CIAT - № 1 във Франция. Камини на газ - Auer Gianola.
Производство на КТП /Комплектни Трансформаторни Подстанции/ и ГРТ /Главни Разпределителни Табла/.
Аварийно и независимо електрозахранване. Фирма Пи Ем Би ЕООД е лидер на българския пазар за резервно електрозахранване и е единствен официален дистрибутор и сервиз за страната на: дизелгенераторите на фирма FG Wilson (Eng.) Ltd., Великобритания, статичните UPS системи на фирма GENERAL ELECTRIC Consumer & Industrial SA, Швейцария. Предлагаме комплексен инженеринг, както следва: проектиране според техническите изисквания на клиента; доставка на оборудването; монтаж, пуск и въвеждане в редовна експлоатация; гаранция: от 24 месеца до 36 месеца; обучение; сервиз, профилактика и поддръжка; оригинални резервни части.
Проектиране, производство, монтаж и продажба на електросъоръжения и апаратура. Магазин гр. Ловеч, ул. Р. Княгиня №2 (срещу ВиК).
Производство и продажба на промишлени уплътнения и изолации: термоизолации (шнурове, набивки, тъкани, плочи, картон на основата на стъкло и екокерамика); ПТФЕ изделия (плочи, пръти, тръби, балванки, ленти); безазбестови уплътнителни листи; графитни изделия (листи, ленти, плочи); набивки (ПТФЕ, графитни, керамични, стъклени, арамидни, новолоидни, от природни влакна и др.); електроизолации (текстолит, гетинакс, стъклотекстолит). Във фирмата е внедрена интегрирана система за управление на качеството (ИСУ), включваща ISO 9001:2000, ISO 14001:1996 и OHSAS 18001:1999.
Печеливши български бизнес практики при експлоатация на възобновяеми енергийни източници като водна, ветрова и слънчева енергия. Алтернативни горива, биодизел, етанол, биогаз, водород. Електрически и хибридни автомобили. Корпоративно структуриране, преструктуриране и реинженеринг. Трансфер на ноу-хау, лицензи, търговски марки и патенти. Преференции и стимули за производство на енергия и горива от алтернативни източници.
Проучване, проектиране, изграждане, наладка и пуск на комплектни инженеригови проекти. Вятърни електроцентрали и ветропаркове. Управление, експлоатация и поддръжка на ветроенергийни обекти. Доставка на машини и съоръжения за вятърни електроцентрали. Вятърни турбини и ветроагрегати. Предварителни проекти за вятърни електроцентрали. Скорост на вятъра. Пълен диференциален анализ на вятърната енергия в тримерно ветрополе. Избор на оптимални вятърни турбини за всяко конкретно място. 13 години опит във ветронергийния бизнес в чужбина и у нас. Технико-икономическа и инвестиционна оценка на ветропроекти. Финансиране и субсидиране на обекти с експлоатация на възобновяеми енергийни източници. Трансфер на нови технологии и патенти. Безинвестиционна капитализация на фирми.
Първото издателство у нас, стимулиращо издаването на книги в областта на екоeнергетиката и биогоривата. Главният акцент в книгите е практическата приложимост на най-новите и ефектвни технически и технологични решения, подходящи за внедряване у нас и отговарящи на строгите изисквания и стандарти на Еврпейската общност. Авторите на издателството са със собствен иновативен принос и практически опит в областта на възобновяемите енергийни източници, алтернативните горива, икономиите на енергия и петропродукти.
Производствена листа на фирма NES Ltd. БОЙЛЕРИ SUNSYSTEM - електрически, с една и две серпентини, промишлени бойлери от 3000 л. до 10 000 литра. ПАНЕЛ КОЛЕКТОРИ - Select, Standard, Вакуумно тръбни колектори. SUNSYSTEM - сезонни и целогодишни слънчеви системи.
Фирма ЛОНГ МАНООД предлага: проучване на вятърния потенциал, реализация на ветроенергийни проекти, снабдяване с необходимите документи, изготвяне на бизнес план за финансиране, доставка и монтаж на ветрогенератори, договори за изкупуване на ел енергия.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2019   Experta Ltd.