download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 17/26 (258 фирми общо)следваща >>
Проектиране и монтаж на отоплителни и слънчеви инсталации. Производство на термотехнически съоръжения - бойлери, топлообменни апарати и др. Производство на слънчеви колектори за топла вода.
Системен анализ – консултантски услуги в областта на околната среда, индустрията, енергетиката – в частност енергийни и екологични анализи, прогнози, експертизи, проекти (EMAS ISO 14001). Технически услуги в индустрията – инженеринг на системи за управление на технологични процеси, приложен софтуер, системи за контрол на параметри на околната среда. Създаване на нови продукти - приложен софтуер, технически средства.
Доставка, проектиране, изграждане, монтаж и продажба на хладилни инсталации, сглобяеми хладилни и сушилни камери, помещения от изолационни "сандвич" панели, климатизация, хладилни и секционни врати, PVC завеси и товаро-разтоварни места за хранително-вкусовата промишленост.
Проектиране и изграждане на външни ел. захранвания, трафопостове, въздушни и кабелни електропроводни линии, изкопни работи, рязане на бетон.
Рекламно-консултантска агенция, енергетика, юридически консултации, реклама.
Внос и търговия на едро с електрически и енергоспестяващи крушки.
ЕЛ-ЗЕРГ изпълнява всички видове вътрешни и външни видове инсталации /осветителни, двигателни, озвучителни, заземителни, телефонни, компютърни, домофонни, пожаро-известителни и др./, кабелни линии до 35кв. Алейни, улични и ефектни осветления.
Фирма BNNS е официален вносител на слънчеви бойлери и слънчеви колектори с вакуумно-тръбна система на затопляне. Предлагаме цялостни системи за БВГ на много атрактивни цени, с много високо КПД и бързо възвръщане на инвестицията. Възможни са различни конфигурации по избор на клиента.
Фирмата е специализирана в охлаждането на оборотни води, реконструкция на градирни кули, изработка и монтаж на водоохладителни кули. Поддръжка и гаранционен сервиз. Доставка на резервни части.
Проектиране, изграждане и подръжка на железен път. Ремонт и ревизия на лека и тежка железопътна механизация /Plasser, Matisa и др./ Изработка на нови и доставка на оргинални части и консумативи Plasser, Matisa, ЕКГ и др. Заваряване, възстановяване и ремонт на машини, детайли и съоръжения. Подводно техническа /водолазна/ дейност. Ремонт и заварка на всякакви детайли, части от цветни метали, чугун, хром-никелови, самозакаляващи се и други стомани и сплави. Ремонт на заваръчно оборудване. Неразрушим контрол /дефектоскопия/. Възстановяване на зъбни колела до 5 метра. Възстановяване на валове, оси и др. Нанасяне на защитни покрития – устойчиви на удар, абразивно и химическо износване.
< 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.