download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 20/26 (258 фирми общо)следваща >>
Доставка на йонообменни смоли за естерификация на олеинова киселина и смоли, за омекотяване, дестилиране и за най-фина декарбонизация на вода. "Леватит-К2621" и "Амберлист-70" за естерификация и др. На едро и дребно.
Инженеринг, доставка, монтаж и сервиз на: транспортни ленти, ремъци и системи; аспирационно-обезпрашителни инсталации; пречиствателни съоръжения за вода; промишлена арматура; ел.кабели и апаратура; слънчеви термични и фотоволтаични (PV) системи; машини за преработка на плодове и зеленчуци; металорежещи машини; пневматика и инж. пластмаси; визуализация и автоматизация на производствени процеси и др.
Производство на кабели и проводници и свързаната с това търговска дейност, маркетинг и реклама, научноизследователска и приложна дейност в областта на изолационните материали, кабели, проводници и кабелно оборудване.
Проучване и инвестиционно проектиране в областта на електротехниката:въздушни и кабелни електропроводи до 35kV;разпределителни уредби и трансформаторни подстанции до 35kV;вътрешни електрически инсталации; външно изкуствено осветление;инсталации и ситеми за контролноизмервателни прибори и автоматика.
Енергийна ефективност. Обследване за ЕЕ на промишлени обекти. Енерго-спестяващи проекти. Инфрачервени газови излъчватели. Кондензни гърнета, регулираща арматура.
Производство на водогрейни котли на твърдо гориво. Анализ, проектиране, доставка и монтаж на високоефективни отоплителни системи.
Проектиране, изграждане и подръжка на железен път. Ремонт и ревизия на лека и тежка железопътна механизация /Plasser, Matisa и др./ Изработка на нови и доставка на оргинални части и консумативи Plasser, Matisa, ЕКГ и др Заваряване, възстановяване и ремонт на машини, детайли и съоръжения. Подводно техническа /водолазна/ дейност. Ремонт и заварка на всякакви детайли, части от цветни метали, чугун, хром-никелови, самозакаляващи се и други стомани и сплави. Ремонт на заваръчно оборудване. Неразрушим контрол /дефектоскопия/. Възстановяване на зъбни колела до 5 метра. Възстановяване на валове, оси и др. Нанасяне на защитни покрития – устойчиви на удър, абразивно и химическо износване.
Доставка и монтаж на защити от пренапрежения,производство на Iskra Zascite d.o.o. - Словения.
Хладилни инсталации, хладила техника. Изграждане на хладилни камери, замразвателни тунели, инсталации за ледена вода.
"Минстрой Марица Изток" АД гр. Раднево е фирма, доказала се в строителството и монтажа на тежко минно оборудване. Фирмата извършва: •Комплексен машинен и електротехнически монтаж и ремонт на тежки минни машини: роторни и верижни многокофови багери, лентови насипообразуватели и претоварачи, разтоварни коли на верижен ход, гумено-лентови транспортьори (задвижни станции, линейна част и обратна част ) с широчина на гуменото платно до В 2250мм. •Комплексен машинен и електромонтаж и ремонт на съоръжения от въглищното стопанство на термични електроцентрали: комбинирани роторни съоръжения, роторни изгребвачи, гумено-лентови транспортьори и т.н. •Строителство, реконструкции и ремонт на електрически понизителни подстанции 110/20/6 и 1,65 kV. •Монтаж и демонтаж на въздушни електропреносни линии до 20 kV. •Строителство на промишлени обекти. •Монтаж, демонтаж и ремонт на съоръжения с повишена опасност: кулокранове, дерик кранове, ВИП кранове, портални и мостови кранове, компресорни уредби и др. "Минстрой Марица Изток" АД разполага със следната механизация: булдозери, багери обратна лопата и „Драглайн”, грейдери, челни товарачи /фадроми/, валяци, автокранове, мобилни кранове, верижeн кран, бордови автомобили и самосвали („KраЗ” и „Шкода”), автобетоносмесители, циментовози, влекач („Шкода Евроопа”), трактор колесен К701, тежкотонажно ремарке (40t), машина за заглаждане на бетон, фугорез и др. Фирмата разполага с 2 бетонови центъра тип МА 500/1/В с обем на бъркалото 0,33м3, производствено-складова база в гр. Раднево (40дка) и автобаза (12дка) .
< 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.