download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 26/26 (258 фирми общо)следваща >>
Индустриални Батерии ЕООД работи в областта на производството и търговията с тягови и стационарни батерии. От 2009 година стартирахме производство на ново поколение тягови батерии – Perpetuum. Батериите се характеризират с по–голяма продължителност на живот, завишени капацитети, непретенциозност към експлоатационната среда.
Най-добрата фирма за охлаждане на промишлена вода. Проектиране, изработка, монтаж, поддръжка, гаранционно и следгаранционно обслужване.
Внос и търговия на газова арматура. Фирма Хийт-ОН e представител на MADAS Srl. за България.
Производство на генератори с постоянни магнити, използвани в производството на електроенергия чрез водни, вятърни и горивни турбини. Генератори с постоянни магнити, алтернатор, възобновяеми енергийни източници, водна турбина, вятърна турбина, дизел генератор, електроенергия, ротор, статор, намотки, индукция, магнитопровод, кабел, бубина, ветрогенератор, ток.
Производство на генератори с постоянни магнити с мощност от 5 kW до 5 MW. Работна скорост от 60 до 5000 обр/мин. Генераторите се използват за производство на електроенергия от вятърни и водни турбини. Могат да бъдат окомплектовани с газови и парни турбини за производство на електроенергия с ниска цена.
Стенни кондензни и газови котли от ново поколение, предназначени за малки и средноголеми потребители (къщи, вили, магазини и др.).
Фирмата е с дългогодишен опит в производството на външни LED осветителни тела. Основен акцент е улично осветление, градинско и парково осветление, промишлено осветление, както и прожектори.
Широка гама от дизел генератори на европейски производители с мощности от 2 kVA до 2000 kVA. Генераторите са оборудвани с висок клас двигатели ( Perkins, John Deer, Volvo, Deutz и др.) и алтернатори ( Mecc Alte, Stamford ), както и с най-съвременни управления и защити.
< 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.