download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 4/26 (258 фирми общо)следваща >>
Търговия с кабели, проводници, електроматериали, кабелна арматура и електроапаратура.
Изключителен представител и вносител на: GPBatteries Intl. Ltd - акумулаторни батерии и зарядни устройства; ECTACO Inc. - Language Teacher EB400T - говорящ електронен речник дс 450.000думи; търговска марка - AlkaXline - батерии за видеокамери и цифрови фотоапарати, зарядни устройства, Анализатори на NiCd, NiMH, Li-Ion, Li-Pol, SLA акумулаторни батерии.
Комплексни решения за резервно и непрекъсваемо електрозахранване и енергийна защита. Проектиране, доставка, инсталация, гаранционно и следгаранционно поддържане на електрогенератори HIMOINSA (бензинови и дизелгенератори), непрекъсваеми токозахранващи системи (UPS) на фирма POWERWARE, специализирани захранващи системи за телекомуникации и кабелни телевизии (CATV) производство на INVENSYS POWERWARE (INTERGY и LECTRO).
Строителство, монтаж и ремонт на машини, съоръжения, тръбопроводи, котли. Доставка и монтаж на климатична техника Cariert.
Производство на дървесни еко-брикети от дървесни трици, изрезки и клони, алтернативно твърдо гориво за отопление, подходящо за всякакъв вид котли, печки, камини и барбекюта. Преработка и обработка на дървен материал, производство на палети, дъски и др.
Производство на електронна техника терморегулатори, електронни управления за котли за парно. Всичко за отоплението и вентилациите. Управления на хладилни инсталации.
Един от основните вносители на газ "пропан-бутан" (LPG). Собственик е на газово стопанство, състоящо се от хранилище, многофункционален речен терминал - единствен в България за претоварване на газ от танкер-газовози, жп. терминал с едновременна обработка на 4 жп. цистерни, автоналивна естакада. Фирмата произвежда автомобилни и битови газови бутилки; притежава собствена верига газстанции в страната. Фирмата е представител на "Nuovo Pignone" за компресорни газозарядни станции и оборудване за сгъстен природен газ (CNG).
Инженерингова дейност, ремонт и монтаж на енергийни съоръжения.
Производство и внедряване на тиристорни възбудителни системи за синхронни генератори. Производство на микропроцесорни регулатори на възбуждане. Проектантска и консултантска дейност в областта на електроенергетиката.
Проучване, проектиране на хидротехнически, хидромелиоративни и водоснабдителни обекти, МВЕЦ, инженерни съоръжения и геотехника, геодезия за нуждите на строителството и кадастъра, екологични проекти и ОВОС, оценителски и концесионни анализи, ГИС и цифрови модели.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 26 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.