download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 5/26 (258 фирми общо)следваща >>
От 10 години "АПЕКС" е лидер в областта на слънчевите, отоплителни и комбинирани системи. Фирмата предлага плоски слънчеви колектори от всички видове, вакуум-тръбни колектори (обикновени и с топлинни тръби), ЕКО шкаф (мултиенергийна отоплителна централа за къщи, хотели и др) Фотоволтаични системи за независимо електрозахранване... Фирмата има над 2000 тръбни инсталации..
Извършва ел. монтаж, ел. изграждане, изработка на КТП, пусково-наладъчни работи и измервания, свързани с безопасността на труда. Внос и продажба на ел. оборудване.
Производство и монтаж на НЕРЪЖДАЕМИ бойлери и акумулиращи съдове с 10 години гаранция на водосъдържателите –битови - от 5 литра до 120 литра и промишлени бойлери – от 150 литра до 5000 и повече литра. Бойлерите се изпълняват във варианти електрически и комбинирани - със I или II серпентини. Производство и монтаж на хидрофорни уредби с пласмасови водосъдържатели както и от неръждаема стомана с вместимост от 120 L до 300 L. Слънчеви системи и инсталации с бойлер и колектор.
Производител на електрическа енергия от възобновяеми източници. Дружеството притежава и експлоатира малки ВЕЦ на територията на Република България.
Арматура (Кранове, Вентили, Шибъри), помпи, автоматика, измервателни уреди, КИП-А и други комплексни установки и промишлени изделия от внос. Представителство на германски фирми - производители на: пречиствателни станции за питейни и отпадни води (битови и промишлени), установки за суперчиста (дестилирана) вода за нуждите на химическата, фармацевтичната и др. области, установки за обратна осмоза, йонообменници, дейонизация, омекотители за вода, ултравиолетова дезинфекция, микрофилтри механични и с активен въглен и др.
Проучване, проектиране и изпълнение на инвестиционни проекти в областта на възобновяемите енергийни източници (слънчева енергия, малки ВЕЦ, биомаса и геотермални инсталации). Инвестиционни проекти по енергийна ефективност. Енергийни анализи и енергийно планиране. Търговия с емисии на въглероден двуокис. Енергийни обследвания и сертифициране на сгради и промишлени предприятия.
Производство на комутационна апаратура ниско напрежение и електрооборудване. Услуги: с високо технологично оборудване -RASKIN; BRUDERER; лазерен комплекс; ерозийна машина; координатно разстъргваща машина; координат шлайф; профилен шлайф. Изработване пластмасови детайли, бобини, разкройване на листови и ролкови материали, галванични покрития.
Слънчеви системи за топла вода и отопление. Вакуум-тръбни и плоски колектори. Производство на колектори, панели със селективен абсорбер и призматични стъкла. Контролери и регулатори. Фотоволтаични (PV) системи за производство на електроенергия. Вятърни генератори и електроцентрали - малки до 25 kW, големи до 2,5 MW.
Електроинсталации, осветление, компютри, мрежи, комуникации, контрол на достъпа, видеонаблюдение, СОТ.
Търговия с кабели, проводници и ел. апаратура.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 26 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.