download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 6/26 (258 фирми общо)следваща >>
Осветителна техника.
GPS-навигация и контрол, Системи за контрол в Енергетика и Промишленост, Телекомуникации, Пренос на данни.
Доставка на технически средства и приложен софтуер за системи за автоматизация на производството с контролери Modicon и системи за контрол на качеството с новата информациона технология RFID (радиочестотна идентификация). Проектиране, изработване и внедряване под ключ на системи за автоматизация.
Ремонт и реконструкция на охладителни кули на естесвена и принудителна тяга. Проектиране и изграждане на вентилатолни охладителни кули във всички отрасли на промешлеността.
Автоматизация на технологични процеси с изделия на фирмата OMRON -релета -броячи -фоторелета -ниворелета -релета за време -видеотерминали -терморегулатори -сервозадвижвания -честотни инвертори -индуктивни датчици -крайни изключватели -системи за визуализация -програмируеми контролери -системи за идентификация RFID Пневматика на CAMOZZI -филтри -омаслители -цилиндри -разпределители -връзки Магнитвентили ODE
Търговия с: материали за отоплителни инсталации; материали за водопроводни инсталации. Гаранционен и извънгаранционен сервиз на: помпи - циркулационни, напорни и потопяеми; котли - нафтови и електрически.
Електромонтаж - изграждане трафопостове, електропроводи, оборудване на подстанции, кабелни линии Средно и Ниско напрежение. Изпълнение на вътрешни електроинсталации, пожароизвестяване, компютърни мрежи, сигналоохранителни и др. в банки, хотели, офиси, бензино и газстанции. Производство на стомано-решетъчни стълбове 20кV, табла по индивидуални схеми на клиента, метални конструкции. Търговия на едро и дребно с електроматериали и енергетично оборудване. Магазин и Склад в гр. Казанлък. Материали при оборудване - ABB control, Schneider Electric, Jean Muller. Собствена производствена база и механизация.
Протколи, Лицензирана ел. лаборатория, проектиране и монтаж и узаконяване на ел. инсталации.
Производство и продажба на сигнални релета, блинкери, указатели при отсъствие на фаза.
Слънчеви фотоволтаични елцентрали. Иновативни технологични решения, патенти и ноу-хау. Хибридни фотоволтаични земносвързани термопомпени инсталации Слънчеви помпи за изпомпване на вода. Ветрослънчеви фотоволтични електроцентрали.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 26 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.