download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 10/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Интернет - доставчик за града и региона, Продажба на офис техника и компютри.
Производство на сателитни и ISM антени. ISP доставка на Интернет услуги. Изграждане на безжични LAN мрежи. Внос-износ.
Извършва проектиране, изграждане и поддръжка на компютърни системи и компютърни мрежи. Продукти Microsoft, принтери, компютри.
Разработка и продажба на икономически софтуер, софтуер по поръчка.
Интернет услуги: Интернет достъп - по телефон в цялата страна (dial-up), ISDN, наета линия, VPN / VPDN; Хостинг - уеб-хостинг (web hosting), ко-локейшън (co-location), корпоративна и лична електронна поща, аудио и видео излъчвания (RealAudio/Real Video); Други услуги - електронна поща (e-mail), регистрация на домейни: .COM/.NET/.ORG, IBM PC с Интернет достъп на изплащане, корпоративна сигурност (firewall&VPN), е-бизнес решения (e-business). Бизнес партньор на IBM и AT&T. Собствени разработки - Онлайн магазин за Интернет: http://www.orbitel.bg/.
&#61623; Разработка, внедряване и поддръжка на софтуер за управление на телекомуникационни системи и мрежи. &#61623; Разработка и изграждане на системи за управление на транспорта, базирани на GPS навигация.
Произвежда информационни системи за тежка и лека промишленост, туризъм, търговия, банково дело. Реселър на MICROSOFT за програмни продукти. Извършва финансово-счетоводни и правни услуги.
Развива своята дейност в следните направления: индустриален инженеринг; информационни технологии; консултантска дейност. &#61623; Мобилни информационни системи – Обслужване на складови стопанства, мобилни продажби и разносна търговия, транспорт и логистика, инкасаторска дейност. &#61623; Проекти разработени от фирмата: Мобилна, безжична система за обслужване на складово стопанство, Мобилно информационно обслужване на разносна търговия, Мобилна система за инкасиране; Линия за инжекционни препарати; Линия за готови лекарствени форми; Фуражен завод; Машини за пълнене, затваряне и етикетиране на течни субстанции; Охладителен тунел; Силози за зърно и за брашно; Инсталация за възстановяване и съхранение на бирена мая; Електронни дозиращи системи; Компютризирани смесващи системи; Системи за събиране на данни и контрол на производството.
Разработка, продажба и поддръжка на програмни продукти за автоматизация на дейностите на ТРЗ, Личен състав и каса. Разработва собствени продукти: ОМЕКС Заплати ( безкасово заплащане, връзка с популярни счетоводни продукти за автоматично осчетоводяване, сделно заплащане, платежни документи и администриране), ОМЕКС Кадри и ОМЕКС Хонорари.
Продажба и разработване на цялостни информационни системи(ERP). Продажби на KAMI SL. Проектиране и раработване на системи за Управление на ремонтите, техническото обслужване; Управление на материалните запаси. Поръчков софтуер за България и чужбина. Продажби на Q4.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.