download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 7/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Интегриран софтуер за фирмено управление. Съдържа: Счетоводство, Валути, Складове, Фактуриране, Кадри, Щатни разписания, Държавни служители, Работна заплата, Граждански договори, Платежни, Корекции за минал период, НОИ, Банки, Статистика, Разходни центрове, Нормена заработка, Маркетинг, Дневник на операторските действия. Автоматизира финансите, подбора на кадрите, създаването на структурата на предприятието и щатното разписание, назначенията и освобождаването на служителите, изчислението на работните заплати, отпечатването на платежните документи, безкасовите плащания и изготвянето на магнитните носители за НОИ, статистическите справки, маркетинговата дейност. Системата работи на един компютър, в мрежа или през Интернет, има многофирменост.
Дистрибуция и системна интеграция в следните области: телекомуникации, банково и застрахователно дело, железопътен транспорт, промишленост, държавни институции и учреждения, висши учебни заведения и организации, здравеопазване. Партньорство с лидерите в областта на информационните технологии Hewlett-Packard, Fujitsu-Siemens Computers, IBM, EMC2 Corporation, Cisco Systems Inc., Oracle Corp., SUN Microsystems., Computer Assosiates, Baltimore Technologies, COMPAQ, Network Appliance, Legato Software, Authorized Solution Provider на Microsoft. Фирмата е Сертифициран Учебен център на Hewlett-Packard и Oracle.
Единствен представител на UTAX за България - високочествена копирна и офис техника от Германия. Доставка на консумативи и резервни части за всички модели копирни машини, лазерни и мастиленоструйни принтери. Сервиз за копирна техника.
Продажба на компютри, хардуер, софтуер, сервиз, консултации, търговия, внос-износ.
Доставка и асемблиране на компютърни системи, периферни устройства (дънни платки, видеокарти и др.) и софтуер; изграждане на локални мрежи и сервиз на компютърна техника. Дилър на Novell, Microsoft, 3 Com, APC, AMP, Compaq. Представител на ЕДИС СД - счетоводни и складови продукти.
Единствен дистрибутор в България на монитори ViewSonicв, компютри бележници ASUSTeK, скенери Microtek. Оторизиран директен дилър и сервиз на COMPAQ. Дистрибутор и сервиз за България на XEROX- Tektronix. Дистрибутор на APC, ASUSTeK, DigiBoard, Fujitsu, Pinnacle Systems (miro Products). Дилър на EPSON и OKI. Solution provider и OEM партньор на Microsoft. Novell - партньор в областта на мрежовите комуникации. 3COM - партньор в областта на мрежовите комуникации. AMP - сертифициран инсталатор.
Производство на нови и рециклирани касети за принтери - матрични, мастилени, лазерни.
Интернет доставчик; предлага: маркови и асемблирани компютри, компютърни мрежи, софтуер.
Фирмата е водеща в областта на системите за сигурност и контрол, озвучаване, телефонната и комуникационна техника, хотелските приложения и системите за автоматизация и управление на сгради. Тя извършва проектиране, производство и пълен инженеринг в тези области и поддържа собствен eкип от високо квалифицирани инсталатори, осигуряващи монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз. Фирмата произвежда специализирани модули и изгражда цялостни системи в областта на радиокомуникациите, системите за сигурност и контрол на достъпа, видeонаблюдението, пожароизвестяването, газдетекция, доставя готови продукти и комплектова системи в тези сфери. Рейтекс е оторизиран доставчик и интегратор на компютърно и мрежово оборудване и офис техника. Сервиз и абонаментна поддръжка. Представител на GloBul, M-tel и БTK. Дилър на: HP Compaq, IBM, APC, 3Com, D-Link, Cisco, Microsoft, Symantec, CA, Adobe, Gensoft, Nokia, Siemens, Samsung, Hama, Alinco, Kenwood, Alan, Paradox, 3M, Canon, Epson, JVC, Pelco.
Дистрибутор на AMP, 3 Com, Rehau, Openet ICS, Estap, ABB за мрежови компоненти. Представител на немската компания Utimaco за продути за защита на информационни системи.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 104 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.