download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 109/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Продажба и сервиз на системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване, охранителни системи, домофонни системи, озвучаване, автоелектроника SONY, автоаларми, телефонни централи KAREL, проектиране на цялостни решения и изграждане на модерни системи за контрол и сигнализация (видеонаблюдение, охрана, пожароизвестяване, контрол на достъпа, озвучаване) и комуникации (LAN, домофонни и телефонни мрежи).
Предлага средства за автоматизация: -честотни инвертори -терморегулатори -видеотерминали -фоторелета -програмируеми контролери
Продажба и сервиз на касови апарати, фискални принтери и електронни везни
Фирма Валтек предлага на клиентите си следните услуги: - пълен инжинеринг в сферата на автоматизацията на дискретните и непрекъснати индустриални процеси и електрическо оборудване в индустриалните компании - развитие и реализиране на сложни изчислителни системи, управляващи индустриални системи, операционен контрол за отделни параметри, обекти, машини, комплексни инсталации и електрически задвижвания - поправяне, модернизация и поддръжка на готови системи в сферата на управляващите устройства и автоматизацията - смяна на инсталации и поправка на корабни устройства за управление - разработване на проекти за енергийна ефективност
СИБЕЛ ООД е дистрибутор и представител за българския пазар на редица водещи западно-европейски производители на електротехнически стоки. 1.Кабелни накрайници и клеми, капсули 2.Клемни табла, Клемни кутии, 3.Щуцери, кутии и скоби за кондензатори 4.Вентилаторни перки – пластмасови и метални 5.Вентилаторни кожуси – стоманени и пластмасови. Поцинковани и не поцинковани 6.Лагерни шайби и пружини 7.Шпонки – стоманени по европейски стандарт. 8.Феродо на листа. 9.Алуминиеви тела за електродвигатели 10.Специални алуминиеви детайли по поръчка на клиента. 11.Термозащити – на световния лидер в областта THERMIK Германия. 12.Варистори – на фирма Keko Varicon водещ 13.Висококачествени изолационни материални продукти на Von Roll Isola: - Изолационни ламинатни материали - Бандажни ленти - Самозалепващи се ленти - Импрегнационни смоли - Лакове – импрегнационни - на водна основа - за вакуумна импрегнация
Доставка и монтаж на всички видове домофонни и видеодомофонни системи. Видеонаблюдение и контрол на достъпа. Гаранционно и следгаранционно подържане.
Доставка на технически средства (продуктова гама) - предлага богата продуктова номенклатура, която в зависимост от специфичните нужди на потребителските сегменти включва: * Машини за обработка на документи, банкноти, монети в т.ч.: - банкнотоброячни машини първо и второ броене; - монетоброячни и сортировъчни машини; - тестери за проверка на валута; * ATM и POS терминали: * Устройства за касово разплащане; * Системи за индетификация на хора, превозни средства и стоки; * Системи за автоматизирано паркингово разплащане; * Системи за контрол на достъп и работно време; * Авто Мултимедия:
МЕГАТЕКС АД е специализирана в проектиране, разработка и производство на широка гама електронни продукти, базирани на светодиодна (LED) и LCD технологии. Основни групи продукти: монохромни и пълноцветни(RGB) светодиодни (LED) дисплеи за изобразяване на буквена, цифрова, графична и комбинирана информация, банкови табла, дигитални часовници с вградени термометри и GPS система за автоматично сверяване, специализирани информационни табла с широко приложение в спорта, транспорта, системи за пътната сигнализация, пълноцветни RGB екрани, комбинирани LCD-LED дисплеи, информационни тотеми – със и без опция "технология touch screen”. Ние прилагаме най-съвременните информационни, компютърни и комуникационни техники и сме извоювали престижна позиция на световния пазар на високо технологични решения в различни сфери на икономическия, финансовия и политически живот.
Енергоспестяващи системи - устройства за икономия на ток за битови и промишлени цели.
Фирма KOMEO ЕООД е специализирана в проектирането и изграждането на системи за сигурност. Ние предлагаме на нашите клиенти и партньори пълната гама от системи за сигурност, съчетани в оптимални решения, проектирани съобразно специфичните потребности, изискванията и финансовите възможности на всеки един клиент. Фирмата предлага проектиране, изграждане и сервиз на: Системи за видеонаблюдение , видеоохрана и видеоконтрол; Пожароизвестителни и системи; Сигнално-охранителни системи; Видеодомофонни системи; Системи за контрол на достъпа и отчитане на работното време; Хотелски интегрирани системи; Паркинг системи; Бариери, заграждения, портални и плъзгащи врати; Структурни кабелни системи; Електроинсталации и електрооборудване; Озвучителни и оповестителни системи; Системи за охрана на стоки; Ръчни и рамкови металдетектори.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.