download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 111/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Либра Инженеринг ООД-българският лидер в производството на електронни везни (магазинерски, платформени, кранови, автомобилни, жп и др.). Изключителен представител е на METTLER TOLEDO за България. Фирмата разполага със сервизни центрове в цялата страна и екип от високо квалифицирани специалисти.
Проектиране, доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение , контрол на достъпа , пожароизвестяване , домашна автоматизация . Структурно окабеляване и компютърни мрежи .
Предлага цялостно обслужване на офиси и предприятия с канцеларско оборудване, зареждане на лазерни и мастиленоструйни принтери и МФУ, изработва автоматичини печати, асемблиране на компютърни конфигурации, ламиниране, подвързване на документи и др.
Eлектроизграждане на битови и промишлени сгради, изработка и оборудване на електроразпределителни, главни и комутационни табла, направа на външно електрозахранване, монтаж на трафопостове и други СМР свързани с електроизграждането. Продажба на електроматериали и електроинструменти. Заваръчни апарати, нисковолтова апаратура, апарати за плазмено рязане, инсталационни прибори и разпределителни табла. Битова газификация.
Проектиране и изграждане на климатични инсталации. Отопление, вентилация и климатизация. Климатици Panasonic , CHIGO.
Алекс инженеринг ЕООД е производител на прецизни електронни термо- контролери предназначени за бита и промишлеността. За нуждите на своите клиенти фирмата произвежда и конвекторни отоплителни тела. В съчетание 3D контролера ALEX 08 с конвекторите образуват надеждна и икономична отоплителна система, създаваща необходимите ви уют, комфорт и удобство.
Металотърсачи /металдетектори/ Golden King Plus - радар, способен да обработи сигнал в 3D графичен формат в реално време, сканиращ на 8 м дълбочина. Има 32 битов микропроцесор, 128 MB RAM, CPU енергонезависима памет, камера с нощен режим.
МИСТЪР КЛИМАТ ООД ПРЕДЛАГА ДОСТАВКА, МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА КЛИМАТИЦИ: FUJITSU, SHARP, DAIKIN, MIDEA, LG, NORDSTAR. Нашата фирма е специализирана в монтаж и сервиз на климатици за дома и офиса. Предлагаме качествено обслужване на разумни цени в град София и региона. Благодарение на голямото разнобразие от световно известни марки климатици, ние сме способни да задоволим всеки вкус и предпочитания.
Общи софтуерни и хардуерни услуги. Премахване на вируси.Възстановяване на изтрити файлове. Инсталиране и конфигуриране на програми.
Верига магазини за Електроуреди. Магазини във Враца-2 и в Берковица. Първи частен магазин във Враца 1992г. Нискотемпературни енергоспестяващи климатици-монтаж и продажби.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.