download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 114/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Фирмата предлага: * Продажба и сервиз на Касови Апарати (КА) и системи с КА, както и свързаната с тях периферия; * Продажба на Електронни Везни и връзка с касов апарат или система; * Продажба, обучение за работа с и периодична поддръжка за софтуерни продукти; * Др. дейности, свързани с изброените по-горе.
Автомобилни газови уредби - продажби, монтаж, сервиз. АГУ за пропан бутан и за метан. Газови уредби на реномираните фирми – BARDOLINI, CARGAS, BRC, LOVATO, STAR GAS, TOMASETTO, LO GAS и др. Газов инжекцион за 3, 4, 5, 6 и 8 цилиндрови двигатели.
Фирмата е регистрирана на 11.03.1997 г. с предмет на дейност търговия и сервиз в областта на информационните технологии. В богатата си история фирмата се развива и специализира в сервизирането на компютри и периферия, както и Интернет услуги.
Юникомс Компютри е фирма за настолни компютри, лаптопи, мрежи, видео наблюдение, voip, офис техника, сървъри. Предлагаме най - изгодните цени на пазара. Планиране, изграждане, поддържане и сервиз, както за частни лица, така и за корпоративни клиенти.
STROI.BG - Интернет хипермаркет с грижа за Вашия дом и градина. Предлагаме разнообразие от стоки за дома, градина, баня, кухня, строителство, ремонт, декорация, осветление и свободно време. Различни видове електроуреди, електроинструменти, машини, ръчни инструменти, осветителни тела, мебели, мивки, смесители, аспиратори, бяла техника, отоплителна техника, пощенски кутии, сейфове.
Нашата фирма доставя и предлага богата гама електронни компоненти: полупроводникови компоненти – IGBT и MOSFET модули, диоди и диодни модули, тиристори и тиристорни модули; пасивни ел. елементи – кондензатори, резистори, варистори термистори, интегрални схеми и транзистори; контактори, релета, датчици, инвертори и други. МКТ Инженеринг ЕООД може да Ви предложи качествено и професионално обслужване!
Компютри и монитори нови и втора употреба. Сервиз поддръжка и видеонаблюдение.
Доставка, пускане в действие, гаранционен и следгаранционен сервиз на: ■Непрекъсваеми токо захранвания UPS с мощност в обхвата от 400 VA до 800 kVA . ■Дизелови генератори с мощности от 10 kVA до 2200 kVA. Фирмата е официален вносител и дистрибутор за България на Riello UPS и Green Power Generators - Италия.
Тонер касети, преносими компютри (лаптопи), копирна хартия, офис техника.
СТС Електроникс ООД започва дейността си през 1990 г. и е един от водещите производители на датчици и електронни устройства, предоставяйки на своите клиенти и партньори иновативни и практически решения при автоматизирането на производствени процеси в индустрията.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.