download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 22/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Представителство на японската фирма Mitutoyo - производителка на прецизни измерватели уреди.
Изключителен вносител и дистрибутор на професионална техника на ELECTROLUX AB - Швеция: професионално кухненско оборудване; професионално перално оборудване; търговско хладилно оборудване. Оторизиран дистрибутор на NILFISK-ADVANCE A/S - Дания за професионално подопочистващо оборудване: професионални прахосмукачки за сухо и мокро почистване; индустриални прахосмукачки за промишлеността, селското стопанство и др.; подопочистващи автомати; еднодискови машини; метачки; пароструйки; водоструйки; специализирани прахосмукачки с висока степен на филтрация за почистване на самолети, за целите на ядрени обекти, здравни заведения и др.
Компютърни конфигурации, компютърна техника - продажба и сервиз. Специфичен дизайн на електроника. Планиране и инсталация на глобални мрежи. Софтуер.
Машини за дозиране и пакетиране. Машини за термоформоване на пластмаси. Автоматизация, промишлена електроника, машиностроене.
Продажба и сервиз на касови апарати, електронни везни и всички видове консумативи за тях. Доставка и сервиз на място. Изграждане и поддръжка на POS системи за магазини и ресторанти. Безплатна консултация при избор на касов апарат и безплатно обучение за работа със всяко закупено от нас устройство. Фирмата предлага още широка гама от бар-код скенери, принтери за етикети и много други.
Оторизиран дистрибутор на MOTOROLA MND за България. Дистрибутор на модеми ASCOM HDSL.
Внос на електронни компоненти: ANALOG DEVICE, MAXIM, PHILIPS и други. Официален дистрибутор за България на Arizona Microchip, XILINX, Motorola и други. Официален представител на ELBATEX - Wien. Внос на швейцарски часовници.
Производство на индустриален хардуер: програмируеми контролери - гама от модели DP99, Junior, NG5-48 и Comicon; разпределена комуникационна входо-изходна система - DIOS; операторски прибори; устройства за индустриална комуникация и различни полеви мрежи; температурни преобразуватели, галванични разделители за аналогови сигнали и цифрови интерфейси, релейни модули, броячи, оборотомери, мултиплексори; захранващи блокове и уникални устройства; табла за управление на промишлени инсталации; Индустриален софтуер собствени разработки: OPC сървъри и системи за различни индустриални мрежи; SCADA - операторски станции за супервайзорно управление и събиране на данни от процеси; Windows програматори за програмируеми контролери IEC1131-3; Comicongraf - PLC интегрирано в PC; инженеринг и др. дейности.
Търговия с: силови кабели и арматура, ел. материали, ел. измервателни уреди.
Внос, износ и реекспорт. Вносител на силициева ламарина. Вносител на електроапаратура.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.