download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 81/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство, разработка и продажба на оловно-кисели тягови акумулаторни батерии и елементи, стационарни батерии, батерии за стартиране на дизелови локомотиви, осветление на вагони, за рудници и по избор на клиента.
Продажба и гаранционен и извънгаранционен сервиз на ЕТАФП и ЕКАФП и системи с тях. Консумативи.
САВАНА КЛИМА – Любомир Кастелов се утвърди през последните 15 години с осигуряване на комфорт на клиентите чрез дейностите: Проектиране, монтаж, строителство, продажби в областта на отоплителни, вентилационни и климатизационни системи, както проектиране, доставка, монтаж на цялата гама климатична и хладилна техника, гаранционен и следгаранционен сервиз на същите.
Компютри - продажби, ъпгрейд, сервиз.
Разработва и внедрява софтуер за счетоводство, отчетност и управление на фирмата. Предлага следните модули - Счетоводство, Управление на материалните запаси, Търговия, Управление на производството, Управление на човешките ресурси и др. Предлага доставка и сервиз на компютърни системи, аксесоари, консумативи, изграждане и подръжка на локални мрежи.
Студиен аудио софтуер и хардуер, микрофони, телевизионна и радио техника - всичко необходимо за професионално или домашно студио, телевизия или радиостанция. Предлага професионални консултации и решения, в областта на AUDIO и BROADCASTING-а. Повече информация - линковете и форумите на фирмения сайт. Представител на: Steinberg, Sony Pictures Digital, Native Instruments, Propellerhead, Celemony, Antares, Drawmer, Sound Field, Rode, RME, Lynx, Cream Ware, M-Audio, Apogee, DK-Audio, Universal Audio, E-MU Systems, Genelec.
Разработка и производство на изделия за промишлената електроника - високоволтови уреди за тестване изолацията на въздушни и подземни кабелни мрежи и системи, кабелотърсачи, ел. табла, ниворелета, хидрофорни уредби и др.
Производство на стоматологична техника, световоди и специално LED осветление и фенери.
Търговия с всички видове кабели и проводници, автоматични предпазители "Moeller" и "Merlin Gerin", пластмасови и метални табла, кабелни канали, ключове и контакти - внос и български, луминисцентни тела и луни за окачен таван и директен монтаж, крушки, луминисцентни и халогенни лампи, домофони и домофонни системи, крепежни елементи и инструменти на едро и дребно.
Продажба и монтаж на кабели и проводници, кабелни канали и гофрирани трьби, осветителни тела, автоматични предпазители, прекъсвачи и табла, крушки, лампи, разклонителни кутии за суич, конзоли, домофони, скоби, дюбели, винтове, ключове и контакти, инстроменти и други електроматериали на едро и дребно.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.