download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 83/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Продажба и монтаж на професионално електро оборудване, дистрибутор на ELMARK подръжка и рехабилитация на ел инсталации, водогрейни (парни) инсталации, монтаж и продажба на части за тиях, крепежни изделия. Ножа деиност на фирмата е продажба на авточасти на фирмите FEDERAL MOGUL CHAMPION OPTIBELT и други реномирани фирми фирмата търси сътрудничество в тези области с производители и вносители в България
Beta POS е оторизиран дистрибутор за България на две от водещите в световен мащаб фирми в областта на баркод технологиите Symbol Technologies Inc и Zebra Technologies Inc, а също така и собствена продуктова гама. Предлага пълна гама от устройства в областта на баркод технологиите: баркод скенери от всички класове, ръчни терминали с интегрирани баркод скенери за мобилно събиране и обработка на данни, етикетни баркод принтери за отпечатване на самозалепващи етикети, консумативи и др. Извършва системна интеграция на доставяните продукти в новоизграждащи се или вече изградени системи, проектиране и изграждане на цялостни баркод системи и консултации в областта на баркод технологиите.
Фирма работеща в сферата на осветлението: битово, професионално, външно, градинско, фасадно, декоративно, улично. Богата възможност за избор на осветителни тела.
Проектиране - електро и автоматика, доставка на уреди за автоматизиран контрол, инженеринг, изграждане на БМС системи, изработка на ел. табла.
Изработка на промишлени ел. инсталации и ел. табла. Поддържане и ремонт на ел. инсталации на цехове и малки предприятия. Фирмата е специализирана в изработването на ел. инсталации и табла на шивашки цехове и поддържането им. Обслужва и района на гр. Хасково.
Електролабораторни измервания до и над 1000 V.
Внос и търговия на едро с електронни компоненти. Диоди, транзистори, тиристори, триаци, светодиоди, регулатори на напрежение. Складови наличности. Качествени компоненти на ниски цени.
Електромонтаж, ел. инсталации, подмяна на стари и полагане на нови кабели, ел. ремонт.
Производство на е Ерошина (DIN 35 за автоматичн предпазители). Заземителни колове. Заземителни шини. Поцинковане на детайли.
Тръбни нагреватели от производителя. 10 годишен опит, машинно производство с влагани вносни материали - KHANTAL- Швеция, MgO - Англия, NiCr - тръби Италия. Нагревателите са изпитани в сертифицирана лаборатория и са със знак Со. Произвеждат се медни и никроталови нагреватели за бойлери, скари, готварски печки, прот. бойлери, бързовари 1,2 и 3 kW, ел. котли и др. Нестандартни - за вода, масла, въздух във всички форми и мощности според заявката. Осигурява се гаранционен срок за ползване. Бързи поръчки се изпълняват до 2 часа. Обикновени до 3 дни.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.