download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 89/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Продажба и сервиз на копирна техника, факс апарати с марка XEROX и BROTHER. Зареждане тонер касети за всички модели лазерни принтери.
Спешна помощ за Вашия персонален компютър, продажба на нова и употребявана компютърна техника, внос и продажба на периферни устройства за компютри, USB компоненти, консултации и съвети.
Официален представител на QUICK ROTAN Германия. Ремонт на всички видове електроника за шевни машини и автомати.
Проектиране, внос, доставка, монтаж и поддръжка на СЕЙФОВЕ, СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ И ПОЖАРОГАСЕНЕ, ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ, ЕКРАНИРАНИ ПОМЕЩЕНИЯ.
Ротех ЕООД – Ст. Загора произвежда осветители за локално осветление на работната повърхност на металорежещи и металообработващи, шивашки и др. машини, както и струйници за смазочно-охлаждаща течност за тях. Поръчки по интернет. Износ за Русия и Украйна
Отороизиран дистрибутор на OMRON за България. Предлагаме ви висококачествените продукти за промишлеността на японската фирма ОМРОН - програмируеми контролери, терморегулатори, честотни регулатори (OMRON-YASKAWA) за регулиране оборотите на асинхронни двигатели, сервоуправления, релета, релета за време, програмируеми релета, датчици (индуктивни, капацитивни, светлинни, за налягане, за безопасност), линейни двигатели, крайни изключватели, захранващи устройства, бутони, трицветни дисплеи, touch screens и други. Фирмата предлага и инженерни решения на Вашите задачи.
Доставка, монтаж и сервизно обслужване на електронни системи с фискална памет за бензин/газ станции. Доставка и сервизно обслужване на касови апарати и системи с фискална памет за търговски обекти. Асемблиране и сервизиране на компютърни системи, изграждане на локални мрежи. Доставка и сервизно обслужване на копирни машини, принтери, факсове и др. техника.
К и К Сервиз е най-голямата организация в България за гаранционна и извънгаранционна поддръжка на продуктите на световните лидери в областа на битовата техника, офис техника и електроника, като: SAMSUNG, PANASONIC, NEO, BEKO, AIVA, ELECTROLUX, AEG, ZANUSSI, KENWOOD, JAMO, YAMAHA, TOSHIBA, GENERAL ELECTRIC, TECHNICS, HITACHI, THOMSON, GIRMI, SAGEM, SONY, LG. В сферата на дейността ни попадат следните категории уреди: - Черна техника - TV, AV; - Офис техника - монитори, принтери, мултимедийни проектори; - Телекомуникации - GSM, телефони, FAX, DECT, PBX; - Бяла техника; - Климатици.
Производство на инкрементални линии и индикатори с точност до един микрон. Подходящи за стругове, фрези и бормашини.
Най-големият Интернет Магазин за Часовници CASIO в България.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.