download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 11/40 (399 фирми общо)следваща >>
Производство на сгъваеми тапетни маси за улична продажба и др. Изделия от дърво. Търговия с железария, инструменти и тапети. Производство на работно и друго облекло.
Производство на детайли от всички видове дървен материал. Производство на палета, паркет, паркетина и др. Търговия и разбиване на всички видове дървен материал. Производство дървообработващи машини, може и по поръчка на клиента.
Производство на интериорни и блиндирани врати от MDF и фурнир. Представител на GEWISS - Италия - над 15 000 артикула електро материали.
Всичко от PDCH.
Преработка и търговия на дървен материал за строителството и производство на мебели.
Специализирана в проектирането и производството на дървообработващи машини и съоръжения. Екипът на фирмата разполага с натрупаните в продължение на 40 години опит и традиции в тази област. В производствената програма са включени, както високопроизводителни професионални машини и съоръжения за масово производство, така и машини предназначени за малки и средни фирми занимаващи се с дървообработване. Фирмата разполага с производствена база от 5500 м2, която е добре оборудвана с универсални и специализирани металообработващи машини. Физическата и химическата лаборатории са много добре екипирани, което позволява да осъществява прецизен контрол на използваните материали и всички технологични операции от производствения процес. За основните машини от производствената програма притежава TUV сертификат. Предлага, както гаранционен, така и извънгаранционен сервиз на произвежданите от тях машини и съоръжения.
Производство на мебели за баня и кунеско обзавеждане. Внос на винтове за дърво. Безплатен проект. Мебели на изплащане без първоначална вноска. Изгоден лизинг.
ДЪРВОДОБИВ, преработване на дървесина - бичени, цепени колове, дърва за огрев, дъски.
Изработва заготовки и изделия от влажна и суха топола, червена върба. Дървообработка на ишлеме. Разполага с добра база. Ниски цени.
Фирмата произвежда, доставя и монтира широк диапазон мебели от масивна дървесина меламинови плочи, МДФ, естествен фурнир и др. Предлагаме богата цветова гама както на българските, така и на водещите европейски производители на пдч - "Кроношпан", "Шелман" и "Бучина". Обкантването се извършва с висококачествени 2мм ABS кантове - белгийско производство. За покрития на мебелите от дъб, ясен, бук, иглолистна дървесина се използват утвърдените на пазара като качество лакове и байцове на "Маскюлак" - Испания. Съвременното и модерно оборудване в комбинация с висококвалифициран персонал гарантира високо качество, кратки срокове на изпълнение, бърз монтаж, дългогодишна експлоатация и гаранция на мебелите.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 40 >

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.