download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 14/40 (399 фирми общо)следваща >>
Циклене на паркет, продажба на паркет, ламиниран паркет, редене на паркет, американски машини.
100% natural Oak CHARCOAL for home BBQ and restaurants.
Фирмата преставя на Вашето внимание произвежданите от нея дървени еко-брикети, подходящи за използване в камини, печки и други уреди за отопление с твърдо гориво. Дървените брикети са продукт, получен при пресоването под високо налягане на дървесни частици (талаш, стърготини или трици) и други отпадъци на целулозна основа, без използването на допълнителни спойващи вещества. Приложение - гориво за промишлени и битови нужди, за подгряване на котли и пещи, в селското стопанство и дори в строителството. Технически показатели: Влага, % - 6,58; Сяра в брикета, % - 0,06; Сяра в димните газове, % - следи; Остатък след изгаряне, % - 4,50; Калоричност, kcal/kg - 4660 - 4965. Посочените данни са на база резултатите от изпитване на продукта от Акредитирана изпитвателна лаборатория “Лабораторни геоложки изследвания” ЕООД, гр. София.
Производство на детайли от всички видове дървен материал. Производство на палета, паркет, паркетина и др. Търговия и разбиване на всички видове дървен материал.
Търговия на дървообработващи и металорежещи машини. На заводски цени. 1 година гаранция.
Фирмата се занимава с произвоизводство и внос на дъбов материал и дъбова паркетина. Приема поръчки за нестандартни размери. При количества отстъпки. Разполага с материал и паркетина (различни размери). Складовата база се намира в Бургас ул. Индустриална 9 (срещу стадион Черноморец). За контакти Тодор Иванов.
Производство, доставка и монтаж на дървени сглабяеми къщи, вилни постройки, градински къщи и беседки, градински мебели.
Производство на подови настилки и облицовки от дърво /Дюшеме Ламперия/.
Предлага: дъбов материал, на дъски, четиристранно обработени. Изсушен и суров. Материала е от Украина. Доставки: по поръчка, по размери на клиента. Поръчки на външни и вътрешни дограми, мебели, кухненско обзавеждане и др. от масивна дървесина. Експорт на изсушен и суров дъб. В момента разполага с: 14.68 м3 в процес на сушене с дължина 2м-по спесификация; 3.32 м3 мокър с дължина 3м - по спесификация. Качество “екстра”.
Производство на масивен паркет в много размери и профилни первази от дъбова дървесина. Представителен магазин в гр. Бургас, дистрибуторска мрежа в цялата страна чрез "Паркети Спейс".

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.