download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 15/40 (399 фирми общо)следваща >>
Търговия с байцове и лакове, лепила, машини за коване, компресори, изграждане на пневматични линии консумативи и сервиз.
Произвежда паркет и дюшеме от дъб, европейски стандарт и качество. Ширина от 100 до 200 мм. Дължина от 1300 до 3000мм. Дебелина 19; 20; 21; 22 мм.
24 часа ключарски услуги: продажба, ремонт и монтаж на двустранни и едностранни брави, патрони. Изработване на всякакви видове ключове като: касови, автомобилни, секретни и специални добри цени. Също така и ксерокс услуги на А4 и А3.
Монтаж на охранителна техника на помещения и автомобили. Автомобилно и жилищно видеонаблюдение. Автомобилно озвучаване. Електронна защита. Контрол на достъпа. Разкодиране на GSM-и и радиокасетофони. Авто ел. услуги.
Внос, износ и производство на иглолистни и широколистни материали.
Продажба на дървообработващи машини и резервни части за(Циркуляри, Банцинги, Вайм-преси, Стругове, Фрези, Щрайхмуси, Абрихти, Аспираций, Шлайф машини и др.). Фирмата предлага пълен набор от машини за вашата професионална и любтелска дейност в обработката на дървесината и производството на мебели. Проектиране и консултация за оборудване на предприятия.
Дърводобив и преработка на дървесина. Приготвяне на заготовки, талпи, дъски, греди, ламперия, дюшеме, евро палети и др.
Дъводобив и преработка на буков материал. Фирмата располага със сопствена база за преработка на всякакви изделия от бук. Също располага с техника за дърводобив. Ископува не ограничени количества букови трупи за бичене. Цени по договаряне.
Преработка и тарговиа с дървесина в груб вид. Мебели, врати и прозорци от иглолистен дървен материал.
Инвентаризация на горски ресурси и биоразнообразието. Лесо-, Лово-, Паркоустройствени проекти, планове и програми. Планове за управление на защитени територии. Оценка на гори и земи от горския фонд. Маркиране на насаждения и изготвяне на съпътстващата документация Консултиране и подготовка на документация (социално-икономическа обосновка, бизнеспланове, тръжни досиета, ОВОС и др.) за кандидатстване по програма САПАРД.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.