download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 40/40 (399 фирми общо)следваща >>
Офая декор обзавежда магазини с щендери, стелажи, манекени, закачалки, шкафове, аксесоари, рафтове, мебели и др. Собствено производство и директен внос от производител.
ДЪРВЕН СВЯТ - всичко от дърво, производител на дървени къщи, дървени градински люлки, градинска мебел, дървени столове, маси, скрин, шкаф, мебели, мебели по поръчка, мебелен магазин, италиански мебели, офис мебели, мебели за кухни, спални, за дома, за офиса, за хотели, за заведения, дизайн.
Буллес груп e официален представител за България на Schweighofer group - австрийския производител на дървени пелети и екобрикети, които са екологично и много перспективно гориво. Отоплението с дървесни пелети има много предимства пред изкопаемите горива за отопление. Използването на котли и печки за отопление с пелети и брикети е реална алтернатива на познатото ни отопление. При отопление с пелети и брикети се използват възобновяеми и екологични източници на енергия, което съответства на главните цели на ЕС в сферата на енергетиката. Пелетитe и екобрикетите, произведени от Schweighofer group са висококачествени и с доказан ефект. Изпитани са в международно призната, акредитирана лаборатория и са сертифицирани по стандарт DINplus 7A040. Това е доказателство за висока калоричност, ниско пепелно съдържание и безпроблемно използване от отоплителните системи на пелети.
Изработва правотокови колектори за трамваи, тролейбуси, локомотиви, товарни и леки автомобили. Избиване на дъна за газови бутилки, чугунени отливки и авто - услуги. Изработка на дървени каси и палети.
Булгар Мастер ЕООД е с основен предмет на дейност проектиране, производство и търговия на изделия от висококачествена и рядка дървесина, без аналог на българския пазар. Първоначалната специализация на фирмата е насочена към производството на уникални по сложност и качество сувенири от различни видове дървен материал предназначени за винарската промишленост. От 2004 г. с натрупването на допълнителни опит и практика започнахме проектирането и производството на нестандартни изделия за българския пазар, като различни видове луксозни кутии, сувенири и аксесоари, дизайнерски мебели и цялостни интериорни решения.
Конас ООД е един от най - големите производители на сух дървен материал, греди, дъски, обшивка, дюшеме. Фирмата поддържа постоянни складови наличности.
Директен вносител на мебелен обков, аксесоари и материали за мебелното производство.
Oсновната дейност на фирмата е търговия с твърди горива, продажба и изработка на градински мебели, мебели от Велинград, дърводелски услуги.
Перфект Мебел - каталог за мебели. Обзавеждане и дизайн по поръчка от Перфект Мебел. Перфект Мебел - мебели по индивидуален проект.
< 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.