download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 14/55 (543 фирми общо)следваща >>
Производство на доматено пюре, замразени плодове и зеленчуци, високоалкохолни плодови дестилати и ракии, плодови и зеленчукови консерви.
Качествен печат на самозалепващи се етикети на ролка, декоративни етикети, етикети за сигурност и защита, фарма етикети, етикети за вино, спиртни напитки и кегове, етикети за бои, лакове, масла, акумулатори, етикети за готови и замразени хранителни продукти, за консерви. ТРИ ЛИЦЕВИ ЕТИКЕТИ. Етикети с двустранен печат за прозрачни опаковки. Етикети с термобои реагиращи при температура. Етикети с вградени аромати. Етикети за томбола "Изтрий и Спечели". Етикети с чип, против кражба. Етикетираща техника, термотрансферни принтери и консумативи за нанасяне на допълнителен текст и баркод.
Машини и съоражения за месопреработвателната промишленост. Волфове, кутери, Вакуум пълначни машини, клипс машини, инжектори, смесители, опаковъчна техника.
Търговско представителство на фирмите: Poly-clip System - клипсмашини, клипси, окачки; Convenience Food Systems - оборудване за месопреработка, оборудване за производство на полуфабрикати и готови храни, вакуумопаковъчни линии; STOCK - стерилизационна техника; ALCAN - съдове от алуминиево фолио, алуминиеви опаковки; HAHN - стабилизиращи системи; ETOL - аромати, оцветители.
Производство, внос и дистрибуция на вина и високоалкохолни напитки. Износ на вина.
Предлага: Комплексни адитиви и препарати за производство на традиционни български колбаси и полуфабрикати; Комплексни препарати за производство на баварски колбаси; Концентрирани подправки; Панади и маринати за ресторанти и кетеринг; Естествени обвивки за колбаси; Стелажи за производствени, складови и хладилни помещения от специална пластмаса; Растителни протеини и други консумативи за хранителната индустрия; Професионално обучение под формата на специализирани семинари в страната и чужбина.
Мисията на Дамяница е да създава стойност за акционерите, като създава и промотира фирмените търговски марки и определя стандарти в производството на вина от Мелнишко грозде и други благородни сортове, използвайки вековната българска традиция в производството на вино, като едновременно опазва околната среда, правата на акционерите и обществото като цяло.
Производство и дистрибуция на млечни продукти с търговска марка Пиерел и Балкан. Ексклузивен дистрибутор на Parmalat.
Пакетаж на зърнени храни - ориз, боб, леща, захар. Продажба на едро и дребно.
Продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, както и води, ракии, вина и др.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.