download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Издателска дейност

<< предходнастраница 19/24 (231 фирми общо)следваща >>
Специализирано луксозно списание за строителство, архитектура, проектиране, строителни технологии и материали, интериорен и екстериорен дизайн.
Производство на детски играчки от картон, керамични фигурки за оцветяване, книжки за оцветяване с подарък пъзел и моливчета. Рекламно-издателска дейност.
“МАГИЧЕСКИТЕ ЧАШИ” са порцеланови чаши с термочувствително покритие, върху което се печата пълноцветен образ. Само налейте чай или кафе и ще видите как оживява дизайна, който сте създали. Има само една дума с която може да се опише този ефект - magic.
Фирмата произвежда висококачественни селектирани бланширани картофи.Фирмата предлага и доставка в рамките на града.
Изработка и разпостранение на коледни, новогодишни и поздравителни картички ,както и картички за морските курорти!
Работни и настолни календари, бележници, азбучници. Книговезки услуги, твърда подвързия. Фирмени папки. Ресторантски менюта. Топъл печат и преге.
Специализирана компютърна фирма, извършва: маркетинг и продажби на големи и малки компютърни системи – нови: маркови, сървърни, работни станции, асемблирани; а също и компютри втора употреба. Успешно ремонтира компютърни детайли. Извършва също ъпгрейдване и доставка на детайли и компоненти за компютри. Продава лицензиран софтуер. Изгражда компютърна мрежа (окабеляване) в банки, в сградите на държавната администрация, транспортната система и произ¬водствени предприятия. Системно администрира компютри в мрежа. Също с богат опит в книгоиздаването.
Специализиран седмичен вестник за реклама, който се разпространява безплатно всеки понеделник в тираж 50 000 броя във Варна, Добрич и Шумен. Изданието представя бизнес информация за дейността на фирмите в Североизточна България, както и каталог на фирми от цялата страна. Възможност за поръчка на рекламни публикации - online.
Професионален дизайн, предпечат и печат на всички видове рекламни материали.
Производство на млени подправки и екстракти от тях, подправни смеси, маринати, овкусяващи смеси за колбаси, препарати за стабилизиране на водата и мазнините в раздробено месо, препарати за стабилизиране цвета на колбасите, пушилни препарати.
< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.